На відміну від Антоніни Паперної, львів’янка Анжеліка Варум висловилася: “Ми рухаємося прямо в пекло”

Чимало українців свого часу намагалися зробити кар'єру в москві. Це вважалося дуже престижним. Та 2022 рік усе змінив. Людям довелося обирати, на якому боці барикад вони знаходяться. Львів'янка Анжеліка Варум, судячи з усього, зайняла проукраїнську позицію.

Особливо запальних виступів на захист мирних українців від дружини Леоніда Агутіна, звісно, не надходило. Та співачка все ж висловила свою позицію у власному акаунті в Інстаграмі. Анжеліка виклала пост із чорним квадратом замість фото, під яким двома мовами – російською та українською – висловила власне ставлення до подій після 22 лютого 2022 року.

Анжеліка Варум і Леонід Агутін виявилися адекватними людьми

Варум відзначила в дописі, що як кожна нормальна людина виступає проти війни. Закликала уважно вивчити історичні уроки й не наступати на одні й ті ж граблі й не використовувати людей як гарматне м’ясо. Шлях, який обрала для себе росія, зірка визначила прямою дорогою в пекло, куди країна рухається семимильними кроками.

На думку Анжеліки, обидва лідери – український і російський – мають терміново сісти за стіл перемовин без будь-яких посередників, щоб запобігти смерті громадян обох країн.

На цих словах зірка зупинилася, відключивши для підписників можливість залишати коментарі. Більше Варум ніяких постів в Інсту не викладала. Та згодом з’ясувалося, що знаменитість взяла участь в онлайн-концерті U FOR UKRAINE на підтримку України. Разом із чоловіком вони перерахували гроші українським діточкам, що стали жертвами агресивної війни.

Анжеліка Варум і Леонід Агутін перерахували гроші українським дітям

Подібна новина викликала шквал схвальних відгуків у мережі:

Я знала, що вона не підведе”.

“Браво, наші улюблені!”

“Молодець, Анжеліко! ”

“Тато був би гордий за вас.

На відміну від інших українців, що безнадійно обрусіли, Анжеліка Варум має власну позицію, яку не приховує. І це не дивно, адже сама народилася у Львові і середню освіту здобула там. Лише після цього подалася до москви. Мала намір стати актрисою, але провалила вступні іспити в Щуку через український акцент, то довелося робити співочу кар’єру за допомогою тата-композитора.

Схожі статті

Всього 4 інгредієнти, а так смачно: ніжний салат із банального буряка тепер готую щодня, бо чоловік випрошує

Салат із буряка, яєць та сиру виходить не лише смачним, але й поживним. Він чудово пасуватиме як на кожен день, так і на святковий стіл. Спробуйте!

У тонкий млинець загортаю соковите м’ясо: фірмовий рецепт моєї мами. Українські бендерики на святковий стіл

Ароматні бендерики у вигляді трикутників сподобаються абсолютно всім, адже виходять нереально смачними. Спробуйте приготувати тонкі млинці з соковитою начинкою!

Величезний лайк цій вечері 2 в 1: куряча печінка з оригінально запеченою картоплею. Готую для всієї родини

Кулінари стверджують, що страва з печінкою, приготована за цим рецептом, має повне право називатися теплим салатом, а картопля, запечена у такий спосіб — це повноцінний гарнір.