“Гонорари пропонували пристойні”: переможниця Холостяка-12 Катерина Лозовицька пішла на шоу заради грошей?

Катерина Лозовицька, переможниця 12 сезону "Холостяк", у якої не склались відносини з Алексом Топольським, розповіла про участь в шоу заради грошей.

Реаліті-шоу “Холостяк” має багато глядачів в усьому світі. Українська версія дуже популярна на телебаченні, але є частина людей, які не вірять у щирі наміри учасників проекту.

На цей раз свою участь заради грошей в такому шоу прокоментувала переможниця Холостяка-12 Катерина Лозовицька. З бізнесменом Алексом Топольським у неї не склалось. Всього місяць вони зустрічались в реальному житті і за день до початку повномасштабної війни вони розсталися. Катя зізнавалась, що Алекс виявився не тим чоловіком, яким здавався і про якого вона мріяла. Зараз дівчина продовжує професійно займатись моделінгом і пробує жити у Варшаві.

Переможниця Холостяка-12 Катя Лозовицька прокоментувала свою участь у шоу за гроші
Переможниця Холостяка-12 Катя Лозовицька прокоментувала свою участь у шоу за гроші

В своєму Інстаграм-блозі Лозовицька розповіла, що найчастіше користувачі Мережі  її звинувачують у тому, що вона пішла на “Холостяк”, щоб стати блогером і “гребсти гроші за рекламу”. Катерина вирішила розставити всі крапки над “і” та розгорнуто відповіла на найпоширеніші звинувачення:

Я не прийшла на проект для того, щоб стати блогером. Якби “Холостяк” подарував би мені гідного чоловіка, то мої очікування від проекту були б виконані на всі 100%. Але маємо, що маємо. Також тоді і зараз основною моєю роботою залишається моделінг

Колишня Топольського заявила, що не шукає легкого заробітку, тому у неї не було жодного іменного гіву. Це швидкий спосіб привернути нових підписників за допомогою розіграшу призів. Катерина вважає це зараз недоречним з урахуванням ситуації в країні, але їй надходили такі пропозиції:

Чесно зізнаюсь, гонорари за таке пропонували пристойні

, – розповіла Лозовицька.

Катерина заявила, що рекламує своїй аудиторії виключно те, що сама носить, чим користується і що споживає:

В рекламі немає абсолютно нічого поганого, якщо продукт якісний. При цьому, я без проблем демонструю товари та послуги різної цінової категорії, щоб кожен з вас обрав щось для себе. І знали би ви, скільком рекламодавцям щодня відмовляє мій менеджер… Ось такий відвертий пост вийшов. Сподіваюсь, ви змогли зрозуміти мої цінності краще

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.