Була такою красунею: що стало з найпершою ведучою ТСН Аллою Мазур після хвороби і одужання (ФОТО)

Історія Алли Мазур вражає і надихає водночас. Телеведуча ТСН з гідністю прийняла факт своєї хвороби, з гідністю її поборола і зараз допомагає жінкам, які так само як і вона стикнулися з онкологією.

Алла Мазур більше 20 років працює ведучою ТСН. Одного дня вона шокувала глядачів, коли вийшла в ефір практично без волосся. Тоді Алла вирішила чесно розповісти глядачам про те, що вона вже рік веде боротьбу з раком. Це було справжньою несподіванкою, адже не дивлячись на лікування, Мазур продовжувала працювати і виходити в ефір ТСН. Телеведуча ховала наслідки хіміотерапії за перукою і ніхто й не здогадувався про те, що доводиться проходити цій жінці.

Алла Мазур -пример стойкости и силы духа
Що стало з найпершою ведучою ТСН Аллою Мазур після хвороби і одужання

Онкологія назавжди змінила ставлення Алли Мазур до життя. Вона почала ще більше цінувати кожен прожитий день, прийняла свою нову зовнішність і почала допомагати людям, які, як і колись вона стикнулися зі страшним діагнозом. Телеведуча ділиться своїм досвідом з хворими, показує на власному прикладі, що побороти рак – можливо. Також телеведуча долучається до благодійних ініціатив і допомагає зібрати необхідні кошти для лікування онкохворих.

Що стало з найпершою ведучою ТСН Аллою Мазур після хвороби і одужання

Як Алла Мазур поборола онкологію

Алла Мазур розповіла, як дізналася про хворобу. Одного разу жінка помітила невелике ущільнення у молочній залозі. Тоді телеведуча збиралася на відпочинок, тож не мала часу йти до лікаря. Проте дуже скоро Алла помітила, що невеличка горошинка почала збільшуватися і вона одразу пішла до лікаря. Результат біопсії підтвердив онкологію. Саме через те, що телеведуча не зволікала з походом в лікарню, це дозволило діагностувати пухлину на ранній стадії. Тож через рік лікування хвороба відступила.

Зараз Алла Мазур закликає бути уважним до свого здоров’я, адже рак – не вирок. Головне, вчасно почати лікування і вірити у краще, тоді хвороба не матиме жодних шансів.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.