Українки Яна Соломко і Регіна Тодоренко продалися: шлях від “Real O” до роботи за російські рублі

Відомі українки Яна Соломко та Регіна Тодоренко тепер живуть і працюють в росії. Артистки зрадили власну Батьківщину аби мати змогу заробляти російські рублі.

На жаль деякі українські артисти після початку повномасштабної війни в Україні проявили себе з дуже поганої сторони. Вони вирішили вчинити не по совісті і продовжили заробляти криваві рублі та замовчувати війну. Серед таких: Ані Лорак, Наташа Корольова, Таїсія Повалій, Марув, а також учасниці колись популярного гурту “Real O” Регіна Тодоренко і Яна Соломко.

Регіна Тодоренко

Тодоренко розповіла про наслідки носіння брекетів
Українка Регіна Тодоренко продалася за російські рублі

Регіна Тодоренко – уроженка Одеси. Вперше вона засвітилася на телеекрані, коли пройшла кастинг на популярне шоу “Фабрика зірок”. Після “Фабрики” дівчина стала учасницею гурту  “Real O”, який продюсувала Наталія Могилевська. В 2014 році Регіна покинула гурт і стала ведучою програми “Орел і решка”, після чого її кар’єра дуже швидко розвивалася.

У 2017 році Регіна познайомилася зі своїм майбутнім чоловіком, російським співаком Владом Топаловим. Тоді ж Тодоренко вирішила жити та працювати в росії. Вже через рік вона вийшла заміж за Топалова і народила дитину.

Українка Регіна Тодоренко продалася за російські рублі

Коли почалася повномасштабна війна в Україні, Регіна Тодоренко не зробила жодної заяви проти російської агресії. Жінка продовжує спокійно жити та працювати в росії, в той час, як навіть її родичі з України відчувають на собі дії російської влади.

Яна Соломко

Яна Соломко на Холостяке
Українка Яна Соломко продалася за російські рублі

Яна Соломко все життя дуже хотіла бути популярною і робила все, аби пробитися на телебачення. Спочатку дівчина взяла участь у першому сезоні шоу “Холостяк”, брала участь у проєкті “Шанс”, намагалася створювати власні музичні гурти, але на широку публіку їй не вдавалося прославитися. Першим серйозним ривком в музичній кар’єрі для неї стала співпраця з Наталією Могилевська, яка запросила Яну співати в гурт “Real O”. Проте через декілька років дівчина покинула гурт і спробувала побудувати сольну кар’єру. Втім, її творчість нікому не була потрібною.

Яна Соломко в группе REAL O
Яна Соломко в гурті REAL O

Після початку повномасштабної війни в Україні Яна Соломко довгий час мовчала, хоча раніше не мала зв’язків з росією. Втім, через 5 місяців війни співачка шокувала українців, коли виступила на концерті в росії і сказала, що їй приємно там перебувати. Схоже, тепер Яна Соломко будує кар’єру у росії і її бажання прославитися набагато сильніше, аніж відчуття справедливості. Співачка почала співпрацювати з продюсером Юрієм Бардашом, який втік з України і підтримав війну.

Схожі статті

Рецепт випросила у кухаря в грецькому ресторані. Виходить дуже незвично і смачно: голубці у новому втіленні

Голубці знайомі та звичні всім нам. Здається, ця абсолютно звичайна страва вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який покаже голубці з нового, незвичного та пікантного боку.

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.