Бі-2, Максим Галкін, Борис Гребенщиков: російські зірки, які на своїх виступах збирають гроші для України

В російському шоу-бізнесі не залишилося непродажних зірок, а ті, хто має здоровий глузд і добре серце давно виїхали за кордон. Дізнайтесь, хто підтримує Україну.

Борис Гребенщиков

Російські зірки, які на своїх виступах збирають гроші для України
Російські зірки, які на своїх виступах збирають гроші для України

Легендарний рокер і соліст групи “Акваріум” Борис Гребенщиков з 24 лютого 2022 року відкрито підтримує Україну. Він більше не живе в росії, обравши для життя Велику Британію.

Стіни рідні лише у в’язниці допомагають. Так, де б я не був — там мій дім

, – висловився він про переїзд.

Музикант відмітив, що росЗМІ не висвітлюють правди і нахабно брешуть, а переконувати своїх знайомих у тому, що насправді зробила росія він не бачить сенсу.

Гребенщиков навіть виступив разом з українським музикантом Сергієм Бабкіним, який збирає на концертах кошти для ЗСУ.

Максим Галкін

Російські зірки, які на своїх виступах збирають гроші для України
Російські зірки, які на своїх виступах збирають гроші для України

Російський гуморист і чоловік Алли Пугачової Максим Галкін не стоїть в стороні, поки в Україні відбувається таке і вважає своїм обов’язком якось допомогти. В 2022 році Максим дав тур по Ізраїлю і частину грошей, які заробив на концертах, перерахував благодійним фондам, які допомагають українським біженцям.

Артист заявив, що як громадянин рф розділяє відповідальність за те, що відбувається і планує далі допомагати українському народу завдяки зборам з виступів по всьому світу.

Нагадаємо, Галкін і Пугачова мали розкішний замок в росії та жили на широку ногу, але після подій 24 лютого їх життя кардинально змінилося – вони разом з дітьми емігрували в Ізраїль.

Бі-2

Російські зірки, які на своїх виступах збирають гроші для України
Російські зірки, які на своїх виступах збирають гроші для України

Учасники групи “Бі-2” Олександр Уман та Ігор Бортник підтримали Україну і відмовилися від всіх виступів на російській сцені, а потім втекли за кордон. Друг музикантів, актор Анатолій Білий, розповів, що зараз вони влаштовують концерти і частину коштів віддають для ЗСУ.

Вони не афішують це. Просто роблять. Більше мені вам нічого сказати

, – сказав Білий.

Також Україну підтримали російські акторки Лія Ахеджакова, Чулпан Хаматова, співачка Лайма Вайкуле, зірка серіалу “Кухня” Катерина Кузнецова, лідер групи “Машина времени” Андрій Макаревич.

Схожі статті

Свекруха пригостила рибним манником: тепер цей пиріг став нашим улюбленим. Рибу іноді заміняю на курку

Якщо приготувати тісто для рибного пирога за цим рецептом, то воно пропечеться рівномірно й не буде ефекту мокрої випічки. Тому навіть ті, хто не любить рибу, з'їдять шматочок із задоволенням.

Не рецепт, а золото! М’який і соковитий шашлик з димком у духовці: весь секрет у правильному маринаді

Шашлик – смачне, замариноване м'ясо запечене на мангалі. Та приготувати смачний шашлик можна не лише на природі. Як запекти шашлик у духовці – далі у матеріалі.

Улюблений дачний рецепт: готую один раз та дістаю з морозилки, коли треба. Така смакота, і завжди під рукою

Цей рецепт обов'язково припаде до вподоби тим, хто цінує свій час. Дізнайтесь, як покроково приготувати тефтелі, а потім заморозити так, щоб вони не втратили вигляд.