У Юрія Горбунова хороший смак на жінок: як виглядають дві дружини шоумена – балерина і теледіва

Телеведучий Юрій Горбунов - дуже харизматичний на екрані і в житті. Це допомагає йому привертати увагу найкращих жінок до себе, але зараз в цьому потреби немає, адже він зразковий сім'янин.

Вже понад 20 років Юрій Горбунов працює на українському телебаченні. Робота подарувала йому двох важливих жінок у житті, з якими він провів багато років спільного життя.

Вперше, коли Горбунову було 25 років він одружився з танцюристкою балету Людмилою. Вони познайомились, коли обидва працювали в Івано-Франківському театрі. Юрій тоді був ще нікому невідомим починаючим актором, а його майбутня дружина – солісткою балетної трупи. Як це часто буває вони спочатку не звертали один на одного увагу, між ними було 10 років різниці, Горбунов молодший, але все несподівано закрутилося і парі не завадила ні різниця у віці, ні те, що Людмила мала сім’ю і була заміжня.

Як виглядають дві дружини Юрія Горбунова
Як виглядають дві дружини Юрія Горбунова

Як виявилось, кохана відмовляла Юрія розписуватись, просила не поспішати і подумати, однак актор настояв на цьому і вони оформили свої стосунки офіційно. Заради сім’ї дружина Горбунова залишила балетну кар’єру, переїхала з ним у Київ і присвятила себе сімейному побуту.

Між зірковим подружжям не було помічено скандалів чи розбірок, а в 2015 році вони по тихому розлучились. В той же період стало відомо, що Горбунов закрутив роман з колегою по 1+1 – Катериною Осадчою, відомою по програмі “Світське життя”.

Стара і молода дружини Юрія Горбунова
Як виглядають дві дружини Юрія Горбунова

Після 20-річного шлюбу телеведучий поринув у нові стосунки, які в 2017 перестали бути таємницею, коли вони одружились і народили спільного сина. Через 4 роки у них з’явилася друга дитина – теж хлопчик. Мрії про донечку пара не залишила і публічно говорила про думки, що вони в майбутньому розглядають можливість всиновлення.

Зірки стали однією з найулюбленіших подружніх пар в українському шоу-бізнесі, а Горбунова вважають зразковим чоловіком, батьком і сім’янином.

Як виглядають дві дружини Юрія Горбунова
Як виглядають дві дружини Юрія Горбунова

Нагадаємо, у Катерини Осадчої також є дорослий спадкоємець від першого шлюбу, Ілля Поліщук. Хлопець вчиться в Сполучених Штатах Америки в університеті на напрямку, пов’язаному з айті-технологіями. Юрій з колишньою дружиною Людмилою спільних дітей не нажив за 20 років разом.

Схожі статті

Тепер доводиться готувати постійно: змішала варений буряк з цими продуктами і вийшов найсмачніший салат

З-поміж десятків рецептів бурякових салатів, цей – найсмачніший. Він соковитий, ситний і злегка пікантний. Такий салат не соромно навіть поставити на святковий стіл.

За цим рецептом глазур на паски роблю вже 30 років. Не липне і не кришиться: найкращий варіант з усіх

Весняне свято Пасхи вже на носі, а це означає, що кожна господиня шукає рецепт ідеальної паски та глазурі до неї. Пропоную спробувати рецепт глазурі, яка не буде осипатися та липнути до рук.

“Наливні” пиріжки без ліпки: найпростіший рецепт без заморочок. Руки чисті, і ще й гора смакоти на столі

Якщо скуштувати домашніх пиріжечків хочеться, а місити тісто та ліпити вироби – ні, то є вихід: зробити наливні пиріжки. Вмочати руки в тісто не доведеться, а на смак вони не відрізнятимуться.