Три іноземних мови за чотири мільйони на рік: в якій школі в Ізраїлі навчаються діти Галкіна і Пугачової

Відома російська співачка Алла Пугачова та її чоловік-гуморист Максим Галкін разом із дітьми переїхали на постійне місце проживання в Ізраїль. Зіркові батьки влаштували двійнят в елітну школу.

В 2022 році через протилежну російській владі громадянську позицію Максим Галкін та Алла Пугачова емігрували в Ізраїль, залишивши пустуючим свій величезний замок у Підмосков’ї. За даними росЗМІ знаменита сім’я поселилася в курортному містечку Герцлія, яке знаходиться поруч зі столицею Тель-Авівом. Гуморист придбав великий заміський будинок, а з хатніми справами Примадонні допомагає прислуга.

Після того як дружина і діти влаштуватися, Максим Галкін продовжив свій концертний тур по всьому світу. Частину грошей з білетів він перераховує на благодійність для українців. Поки чоловік працює, Алла Борисівна займалась пошуком найкращої школи для двійнят Лізи і Гаррі.

Алла Пугачова знайшла найдорожчу школу в Ізраїлі для Лізи і Гаррі Галкіних
Алла Пугачова знайшла найдорожчу школу в Ізраїлі для Лізи і Гаррі Галкіних

До переїзду з росії діти ходили в приватну гімназію за трохи більше трьох мільйонів рублів на рік з обох. На початку навчального року 2022-2023 співачка забрала документи спадкоємців зі школи та знайшла для них інший заклад освіти в Ізраїлі.

Пугачова вибрала американську міжнародну школу, в якій викладають на англійській, французькій та на івриті. Випускники цієї школи отримують диплом, з яким діти можуть вступати в університети в Америці та різних країнах Європи.

Школа знаходиться не поруч з будинком, де живе сім’я. На машині туди добиратися 20 хвилин, але це для них не проблема. Зірковим батькам таке навчання обійшлося дорожче, ніж у росії – чотири мільйони рублів на рік за обох.

Алла Пугачова знайшла найдорожчу школу в Ізраїлі для Лізи і Гаррі Галкіних
Алла Пугачова знайшла найдорожчу школу в Ізраїлі для Лізи і Гаррі Галкіних

Не зважаючи на те, що Ліза і Гаррі ростуть в дуже заможній сім’ї, Максим Галкін та Алла Пугачова змогли виховати їх дуже скромними, вихованими, не розбещеними і розумними.

Нагадаємо, двійнята Ліза і Гаррі народились в 2013 році, подружжя скористалось послугами сурогатного материнства. Примадонна в молодості заморозила свої яйцеклітини, які були використані для зачаття двійнят. Біологічними батьками дітей є Максим і Алла.

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.