Остапчук і Полтавська чекають на дитину? Дружина шоумена натякнула на поповнення: “Любов – це маленьке диво”

Український шоумен і телеведучий Володимир Остапчук намагається побудувати сімейне щастя вже в третій раз. Його молода дружина Катерина Полтавська натякнула на можливе поповнення.

Володимир Остапчук дуже бурхливо проживає своє життя і швидко змінює сімейний статус. В 2020 році він розлучився з першою дружиною Оленою Войченко і вже через пів року одружився вдруге на нотаріусі Христині Горняк. Їх стосунки пережили багато критики і хейту через обставини, в яких вони почалися, однак шлюб протривав недовго. В 2022 році стало відомо, що вони таємно розлучилися, не афішуючи причин.

Христина Горняк і Володимир Остапчук розлучились тихо та непомітно
Христина Горняк і Володимир Остапчук розлучились тихо та непомітно

Христині важко дався розрив з телеведучим, який вже щасливо живе з новою коханою – 22-річною журналісткою Катериною Полтавською. Ймовірно пара офіційно зареєструвала свої стосунки. Такі висновки користувачі Мережі зробили з того, що Катя почала носити обручку та називати себе заміжньою жінкою.

Остапчук і Полтавська не приховують свої відносини, але одночасно з цим не виходять разом на публіку і не виставляють романтичні знімки.

22-річна дружина Остапчука здивувала Мережу своїм рецептом борщу, з якого викидає м'ясо
Остапчук і Полтавська чекають на дитину? Дружина шоумена натякнула на поповнення

Наміри телеведучого серйозні – з Катериною він давно з’їхався і зняв шикарну квартиру в елітному ЖК в столиці, дарує їй майже щодня квіти. Полтавська кожен день радує зіркового чоловіка своїми кулінарними шедеврами, разом із ним займається спортом і ретельно слідкує за собою.

На цей раз в Інстаграм-блозі нова дружина Володимира Остапчука натякнула, що у них може в найближчому майбутньому статися поповнення. Дівчина показала обгортку жуйки “Love is”, на якій була намальована пара з новонародженим малюком і було написано:

Любов – це маленьке диво

Остапчук і Полтавська чекають на дитину? Дружина шоумена натякнула на поповнення
Остапчук і Полтавська чекають на дитину? Дружина шоумена натякнула на поповнення

Нагадаємо, під час спілкування зі своїми підписниками Катерина Полтавська зізналась, що стосунки з Остапчуком – взагалі її найперші стосунки в житті. Вона запевняє, що у них все зав’язалося вже після того як шоумен розлучився з Христиною Горняк. Точна дата цієї події невідома, але це було приблизно в жовтні 2022 року, а чутки про одруження Володимира і Каті розповсюдилися в лютому 2023 року.

Схожі статті

На таку дієту і чоловік зі мною сів: снідаємо банановими панкейками без цукру. По-простому – це оладки

Харчування можна зробити здоровим просто знизивши вживання цукру. Чудовою альтернативою солодощам стануть бананові панкейки, які готуються повністю без додавання цукру. Це дійсно смачно!

Стала частіше купувати буряк, коли скуштувала в гостях салат. Їдять навіть ті, хто ніс воротить від буряка

Якщо ви думаєте, що не любите буряк, ви просто не вмієте його правильно готувати. Пропоную спробувати незвичайний рецепт салату з вареного буряку та зеленню, який підкорить серце будь-якого гурмана.

Кому 27-річна Мішель Андраде присвятила хіт “В твоїх очах”: “У будь-якому разі йому дуже подобається”

Мішель Андраде останнім часом живе на дві країни. А ось її бойфренд постійно перебуває у Києві, тож артистка поспішає на зустрічі з коханим, навіть присвятивши йому пісню.