Жодного допису на підтримку України: куди зникла таємна дружина Олега Винника Таюне та в чому її звинувачують

Разом зі зникненням відомого українського співака Олега Винника зникла також його бек-вокалістка і таємна дружина Таюне. Їх пропажа не дає фанатам спокою.

З початком повномасштабної вторгнення Олег Винник встиг заявити свою позицію, а потім просто зник з Мережі. Через деякий час про це з’явились коментарі від відомиг колег Олена з шоу-бізнесу. З’ясувалося, що у співака виникли проблеми зі здоров’ям, які він лікує в Німеччині. Про ситуацію в Україні з того моменту він не висловлюється і нібито таємно допомагає українським захисникам через свій благодійний фонд “Вовчиця”. Також у фан-клубі артиста повідомили, що він багато працює на студії над новими піснями.

Таюне та Олег Винник: у Мережі показали архівні фото з юності зірок
Куди зникла таємна дружина Олега Винника Таюне та в чому її звинувачують

Зникнення Винника співпало зі зникненням його бек-вокалістки і таємної дружини Таюне. Свою останню на даний момент публікацію в Інстаграм-блозі жінка зробила 20.02.2022, коли отримала нагороду на премії “Українська пісня року”. Це було за 4 дні до вторгнення, після чого вона взагалі ніде не дає про себе знати.

В Мережі спливли останні фото Олега Винника і Таюне до зникнення
Куди зникла таємна дружина Олега Винника Таюне та в чому її звинувачують

Раніше в коментарях під постами Таюне були тільки компліменти, але зараз підписники обурені її мовчанням – на її сторінці не вийшло жодного посту на підтримку України. Співачка звичайно що ніяк це не прокоментувала за весь час своєї відсутності.

Ймовірно Таюне разом з Олегом Винником виїхала в Німеччину. Там повелитель вовчиць обзавівся нерухомістю, коли став популярним артистом театру до своєї кар’єри на українській сцені. Саме там за чутками живе дорослий син таємної пари Юліан. Зупинитися вони могли у нього.

Нагадаємо, є й інші українські зірки, які після 24 лютого виїхали за кордон, але на відміну від Винника і Таюне не мовчать. Це Влад Яма з дружиною і сином, переможець шоу “Холостячка” з Ксенією Мішиною Олександр Еллерт, дружина лідера гурту “Антитіла” Alyosha, екс-солістка “НеАнгелів” Слава Камінська, співачка TAYANNA, співак Сергій Бабкін та його сім’я.

Схожі статті

Можна готувати хоч кожен день: 5 смачних салатів молодої капусти. Весінні рецепти, які я розтягую до осені

Настала весна, час легкості та схуднення. У цю пору року завжди хочеться чогось простого. Сьогодні ми підготували добірку з 5 рецептів салатів із молодою капустою, які забезпечать сонячний настрій.

Чоловік після роботи летить додому, коли готую цю вечерю за 35 грн: рецепт, який підкорив моїх 3-х чоловіків

Як можна максимально заощадити в приготуванні вечері? Можна використовувати молоді кабачки та сковороду. Страва виходить недорогою, але дуже смачною. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

Беру йогурт і заморожену вишню. Нереально смачний пиріг “6 склянок”: готувала одразу два, але виявилося мало

Пиріг "6 склянок" настільки простий у виконанні й при цьому смачний, що його захочеться випікати знову й знову. Замість заморожених вишень можна брати будь-які інші ягоди.