facebook

Жодного допису на підтримку України: куди зникла таємна дружина Олега Винника Таюне та в чому її звинувачують

Разом зі зникненням відомого українського співака Олега Винника зникла також його бек-вокалістка і таємна дружина Таюне. Їх пропажа не дає фанатам спокою.

З початком повномасштабної вторгнення Олег Винник встиг заявити свою позицію, а потім просто зник з Мережі. Через деякий час про це з’явились коментарі від відомиг колег Олена з шоу-бізнесу. З’ясувалося, що у співака виникли проблеми зі здоров’ям, які він лікує в Німеччині. Про ситуацію в Україні з того моменту він не висловлюється і нібито таємно допомагає українським захисникам через свій благодійний фонд “Вовчиця”. Також у фан-клубі артиста повідомили, що він багато працює на студії над новими піснями.

Таюне та Олег Винник: у Мережі показали архівні фото з юності зірок
Куди зникла таємна дружина Олега Винника Таюне та в чому її звинувачують

Зникнення Винника співпало зі зникненням його бек-вокалістки і таємної дружини Таюне. Свою останню на даний момент публікацію в Інстаграм-блозі жінка зробила 20.02.2022, коли отримала нагороду на премії “Українська пісня року”. Це було за 4 дні до вторгнення, після чого вона взагалі ніде не дає про себе знати.

В Мережі спливли останні фото Олега Винника і Таюне до зникнення
Куди зникла таємна дружина Олега Винника Таюне та в чому її звинувачують

Раніше в коментарях під постами Таюне були тільки компліменти, але зараз підписники обурені її мовчанням – на її сторінці не вийшло жодного посту на підтримку України. Співачка звичайно що ніяк це не прокоментувала за весь час своєї відсутності.

Ймовірно Таюне разом з Олегом Винником виїхала в Німеччину. Там повелитель вовчиць обзавівся нерухомістю, коли став популярним артистом театру до своєї кар’єри на українській сцені. Саме там за чутками живе дорослий син таємної пари Юліан. Зупинитися вони могли у нього.

Нагадаємо, є й інші українські зірки, які після 24 лютого виїхали за кордон, але на відміну від Винника і Таюне не мовчать. Це Влад Яма з дружиною і сином, переможець шоу “Холостячка” з Ксенією Мішиною Олександр Еллерт, дружина лідера гурту “Антитіла” Alyosha, екс-солістка “НеАнгелів” Слава Камінська, співачка TAYANNA, співак Сергій Бабкін та його сім’я.

Популярне

Схожі статті

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?

Одні просять, щоб було що випити, інші – коней: що є у райдері Полякової, Каменських та інших артистів

Кожен артист висуває певні вимоги до організаторів концерту, куди їх запрошують. Ці вимоги називаються райдер. Окрім звичайних речей деякі артисти замовляють щось дійсно неординарне.

Дружина Романа Сасанчина, який переміг у “Голосі країни 10”, виплеснула свої емоції: “Дикий істеричний плач”

За родинним життям Романа Сасанчина стежить чимало людей після того, як молодик здобув перемогу в "Голосі країни". Дружина Іванна теж частенько виходить на зв'язок, розповідаючи про власні проблеми.

“Квартет вкупі”: Юрій Горбунов і Катерина Осадча замилували мережу цим фото. Дітки схожі, як 2 краплі води

Знаменитий український телеведучий Юрій Горбунов замилував мережу світлиною з родиною у повному складі. Ведучий не часто ділиться особистим життям, тому фото викликало безліч відгуків у мережі.

Зірка “Дизель Шоу” Яна Глущенко згадала жінку, за якою плакала вся країна: Марини Поплавської немає 6 років

20 жовтня 2018 року назавжди стало для акторів "Дизель Шоу" чорним днем. Адже саме тоді водій автобуса, в якому поверталися з гастролей, не впорався з керуванням. Підсумок став трагічним.