Брати Борисенки, сестри Завальські і Сумські: зірки, які є близькими родичами і конкурують в шоу-бізнесі

Частіше всього родичі знаменитостей ніяк не повʼязані з шоу-бізнесом і йдуть іншим шляхом, ніж їх зіркові брати і сестри. Але є виключення, про які читайте у нашому матеріалі.

Світ дуже тісний і в шоу-бізнесі це правило також працює – багато знаменитостей є родичами один одному. Дізнайтесь, хто з українських зірок дуже близькі родичі.

Сестри Сумські

Наталя і Ольга Сумські
Наталя і Ольга Сумські

Ольга і Наталія Сумські – рідні сестри, які вдвох пішли шляхом батьків-акторів і почали акторську кар’єру. В молодості вони були дуже близькі, але в 2021 році Наталія дала інтерв’ю і розповіла, що майже не спілкується з сестрою та всі новини з її життя дізнається завдяки Інстаграм-блогу, який молодша дуже активно веде. Старша сестра проти виставлення свого життя напоказ у Мережі.

Ольга ж спокійно ставиться до такої думки і не приховує, що у них дуже різні характери – Наталя більш закрита, не така сучасна і не любить впускати когось у свій простір.

Брати Борисенко

Брати Борисенко

Олександр і Володимир Борисенки в 2000 роках були дуже популярними і мали величезну армію фанаток. Вони прославились в юності, ставши учасниками шоу “Фарика зірок”. Близнюки-співаки не перемогли в проекту, але саме він зробив їх відомими.

Після того як “Фабрика” завершилася, братам було по 17 років, вони активно гастролювали, писали нові пісні і розвивали творчість, однак їм не вдалось втримати популярність.

В один момент Саша навіть думав, що розпочне сольну кар’єру без брата – коли Вова розлучився з Любов’ю Юнак і впав у депресію. Але він зміг пережити любовну невдачу, тому зараз брати працюють над відродженням популярності.

Сестри Завальські

Сестри Завальські
Сестри Завальські

Рідні сестри Анна і Ангеліна Завальські раніше співали в дуету “Алібі”, який продюсував їх батько Олександр Завальський. Дівчата завжди мріяли стати відомими співачками, однак в 2012 році оголосили про завершення кар’єри. Причиною стало особисте життя – вони побудували сім’ї, народили дітей та вирішили не розриватись між кар’єрою і сімейним щастям.

Через деякий час сестри Завальські оголосили про перезавантаження свого дуету під назвою “The Alibi Sisters”, але булої популярності вони не повернули.

Схожі статті

Спекла ароматні трубочки з повидлом і закохалась! Розсипчасте печиво роблю за хвилини та з різними начинками

Просте та смачне печиво – трубочки з повидлом, що просто тануть у роті. Це саме той варіант, коли потрібно швидко приготувати щось солоденьке до чашки чаю.

Хоч на сніданок, хоч у ланч-бокс: поживні та смачні овочеві млинці. Так просто й легко я ще не готувала!

У світі кулінарії існують страви, які не лише задовольняють наші смакові пристрасті, але й стають відмінним варіантом для ситного та поживного сніданку чи перекусу.

Шикарна вечеря на всю сім’ю без клопоту! Капустяна запіканка по-турецьки: весь секрет у звичайній заливці

Смачна, поживна та ароматна – це все про запіканку з капусти по-турецьки. Сьогодні ми приготували простий, але надзвичайно вдалий рецепт цієї страви.