Ектора Хіменеса-Браво прикордонники не пропустили до України: головний шеф країни не може повернутись додому

Нещодавно відомий український шеф колумбійського походження вирішив навідатись до рідних у гості. Втім, після виїзду за кордон знаменитість не пропустили назад в Україну. Що сталось та де зараз перебуває зірка?

Один із найвідоміших українських шеф-кухарів здобув широку популярність серед авдиторії після виходу на телеекранах шоу “МастерШеф”. Сьогодні знаменитість є власником декількох ресторанів й успішним кулінаром, який допомагає початківцям розкрити свої таланти й побудувати приголомшливу кар’єру. Хоча Ектор Хіменес-Браво вже давно живе та працює в Україні, народився він в іншому місці.

Нещодавно відомий кулінар і ресторатор вирішив навідатись до своїх рідних у гості. Знаменитість вирушив до Колумбії, а весь свій шлях і сімейний відпочинок у рідній країні демонстрував на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм. Хоча Ектор Хіменес-Браво, як сам зізнається, був дуже радий нарешті побачити рідних, у подорожі він сумував за Україною. Отже, днями настав момент повернення на другу батьківщину кулінара, втім все пройшло не так гладко, як могло б бути.

Про це Ектор повідомив на своїй сторінці в Інстаграмі. Спершу знаменитість опублікував небагатослівну Історію з коротким: “Мене не пропустили в Україну”. Знаменитість залишив шанувальників роздумувати, що могло стати причиною відмови прикордонників пропускати чоловіка назад. Втім, пізніше виявилось, що це був розіграш від кулінара у День сміху.

Ектор Хіменес-Браво вирішив пожартувати зі своїми шанувальниками і вдав, ніби його не пустили в Україну
Ектор Хіменес-Браво вирішив пожартувати зі своїми шанувальниками і вдав, ніби його не пустили в Україну

Пізніше знаменитість зізнався, що насправді його спокійно пропустили на кордоні та ніяких пригод із ним не трапилось. Схоже, Ектор Хіменес-Браво хотів просто розбурхати шанувальників сенсаційною заявою, приправленою інтригою. Втім, додав знаменитість, коли він побачив, скільки з’явилось новин про те, що його не пропустили, вирішив, що час завершувати розіграш.

Зазначимо, що зараз відомий український кулінар колумбійського походження вже перебуває у Львові. З Ектором Хіменесом-Браво в українському місті також перебуває його песик Лупіта. Разом зірковий дует навіть встиг прогулятись вулицями міста та навідатись до одного зі львівських закладів харчування – до ресторану Ектора.

Популярне

Схожі статті

Альбіну Джанабаєву помітили посеред вулиці у траурно-чорній сукні: цей образ викликає багато питань

Альбіна Джанабаєва продемонструвала цікавий образ, який викликав багато емоцій серед її фанатів. Світлини у чорній сукні співачка опублікувала у своєму Instagram.

Готую замість Олів’є на свята! Салат “Ніжний” з крабовими паличками: можу з’їсти одразу 2 порції! Рецепт

Салат "Ніжний" дуже смачна та красива закуска, викладена шарами, яка прикрасить будь-який стіл. А приготувати такий салат зовсім не складно. Спробуйте!

Знаю секрет, як подати макарони для гостей на святковий стіл: роблю макаронні гнізда з фаршем і запікаю

Страви з макаронів зазвичай вживають у будень, та якщо зробити макаронні гнізда з фаршем та запекти у духовці, вийде настільки крутезно, що не соромно буде подати й на святковий стіл.