20-річна дочка “квартальної” дружини Зеленського Олени Кравець сходила на побачення з дівчиною: “Свіданка топ”

Марія Кравець – 20-річна донька відомої української актриси Олени Кравець. Дівчина активно веде свій Інстаграм-блог, де показує подробиці свого особистого життя.

Українська комедійна акторка, зірка студії “Квартал 95” Олена Кравець – багатодітна мама. Молодші діти, двійнята Катя і Ваня, народилися не так давно і зараз їм по 7 років. А ось старша донька Маша – вже зовсім доросла. Дівчина вже декілька років живе окремо від батьків  і веде самостійне життя.

Як виглядає донька Олени Кравець

Маша Кравець активно веде свій Інстаграм-блог і не лише публікує свіжі фото, а й показує моменти з особистого життя.

Так, нещодавно дівчина в Інстаграм-сторіз поділилася зустріччю зі своєю подругою. Цю зустріч чомусь Маша назвала побаченням. Так, в короткому відео можна розгледіти, що донька Кравець обідає в ресторані з привабливою брюнеткою.

Донька Олени Кравець сходила на побачення з дівчиною
Донька Олени Кравець сходила на побачення з дівчиною

Свіданка топ

, – написала Маша Кравець.

Нагадаємо, Марія Кравець – студентка одного із університетів Києва. Дівчина вивчає піар та менеджмент, а також професійно займається танцями в стилі фрістайл. Дівчина вже встигла виграти не один танцювальний конкурс не лише в Україні, а й у країнах Європи.

Варто відзначити, що Марія виросла дуже схожою на свою зіркову маму. Втім, дівчина полюбляє не ділові та жіночі образи, як її мама, а більш “вуличний стиль”. Так, Марія Кравець полюбляє вільний одяг, яскравий макіяж, а також має декілька татуювань на тілі.

Як виглядає донька Олени Кравець
Як виглядає донька Олени Кравець

До слова, дівчина з 15 років живе самостійним життям без батьків. Так, коли її братику і сестричці виповнилось 3 роки, Марія вирішила з’їхати на орендовану квартиру, адже їй важко було ділити простір з маленькими бешкетниками. Батьки підтримали доньку у цьому рішенні. В одному з інтерв’ю Олена Кравець розповіла, що раннє самостійне життя пішло на користь її доньці. Так, за словами акторки, Марія стала самостійною, відповідальною і швидко подорослішала.

Нагадаємо, зараз Олена Кравець знаходиться зі своїми молодшими дітьми за кордоном, адже там безпечно. А ось Марія Кравець повернулася в Україну ще влітку.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.