Злата Огнєвіч зізналася, чи жалкує про свій невдалий вибір у шоу “Холостячка-2”: Андрій Задворний в її серці

Відома українська співачка Злата Огнєвіч вперше відповіла своїм прихильникам, чи шкодує про свій вибір у фіналі шоу "Холостячка-2". З переможцем Андрієм Задворним у неї нічого не склалось.

Злата Огнєвіч – популярна українська співачка, яка стала другою Холостячкою України, тому до її особистого життя прикута пильна увага публіки. В своєму сезоні зірка обрала в переможці романтичного реаліті-шоу підприємця Андрія Задворного. Глядачі сподівалися, що у пари все складеться і вони побудують міцні відносини, однак цього не сталося. Молоді люди навіть встигли пожити разом, але лише через місяць після фіналу Андрій кинув Злату, заявивши, що його почуття до неї зникли.

Відома співачка зі своїм екснареченим Андрієм Задворним
Злата Огнєвіч зізналася, чи жалкує про свій невдалий вибір у шоу Холостячка-2

Артистка важко переживала цей розрив, тому що по справжньому закохалась в чоловіка, хоча для глядачів її вибір став дуже неочікуваним. Перемогу пророкували Дмитру Шевченку, з яким Огнєвіч показувала себе особливо чуттєвою і ніжною.

Вже зараз Андрій будує стосунки з новою дівчиною, 19-річною моделлю Юлією Поляк, а серце Злати досі вільне.

В своєму Інстаграм-блозі зірка відповіла на одне із запитань, які їй задають найчастіше:

Якби час назад перевести, ти в Холостячці кого б вибрала?

Відповідь екс-холостячки здивувала прихильників:

Я би так само обирала серцем

, – сказала Злата.

Злата Огнєвіч зізналася, чи жалкує про свій невдалий вибір у шоу Холостячка-2
Злата Огнєвіч зізналася, чи жалкує про свій невдалий вибір у шоу Холостячка-2

Нагадаємо, другий фіналіст проекту Дмитро Шевченко також знайшов нове кохання після фіналу. Він почав зустрічатись із сусідкою Огнєвіч по будинку, співачкою Катериною Шеффер. Учасники шоу Андрій Хветкевич, Роман Свечкоренко та Олег Плахотнюк готуються одружитися, тільки не всі з жінками – Хветкевич закоханий в чоловіка.

Як склалася доля і особисте життя учасників Холостячки-2 зі Златою Огнєвіч
Злата Огнєвіч зізналася, чи жалкує про свій невдалий вибір у шоу Холостячка-2

З Максом Тарапатою Злата продовжує спілкуватися, але запевняє, що між ними тільки дружба і нічого більше, однак шанувальники сподіваються, що це переросте в справжні стосунки, тому що під час знімань вони подавали великі надії на те, щоб побудувати разом щасливу родину.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.