Христина Горняк показала колишню тещу Остапчука: її борщ уплітав за обидві щоки, але доньку проміняв

Екс-дружина відомого українського телеведучого Володимира Остапчука Христина Горняк привітала свою маму з днем народження. Читайте в матеріалі про колишню тещу шоумена.

4 квітня у колишньої тещі Володимира Остапчука день народження. Його екс-дружина Христина Горняк в своєму Інстаграм-блозі зворушливо привітала маму та показала її фото:

У моєї найкращої мамочки в світі день народження! Мені дуже пощастило, що саме ти моя мамочка, ти моя підтримка і опора в любій ситуації, ти – моя частинка! Люблю!!! Я завжди поряд!

– написала Христина.

Христина Горняк показала колишню тещу Остапчука
Христина Горняк показала колишню тещу Остапчука

Її маму звати Надія Томашевська, вона виглядає дуже стильно, доглянуто, має модну стрижку піксі, пофарбовану в блонд і видно, що свою посмішку Горняк успадкувала від мами.

В шлюбі з Христиною Володимир Остапчук часто був в гостях у тещі та смакував її борщем, йому завжди були раді в сімейному будинку, але це в минулому. Осінню 2022 року стало відомо, що зіркове подружжя таємно розлучилося. Вони до сих пір публічно це не обговорювали і не розкривали причин, але вже зараз телеведучий будує нові стосунки з 22-річною журналісткою Катериною Полтавською, яка ймовірно стала причиною розлучення і його третьою дружиною.

Остапчук і Полтавська чекають на дитину? Дружина шоумена натякнула на поповнення
Христина Горняк показала колишню тещу Остапчука

Про ймовірне одруження свідчить те, як парочка подає свої відносини в мережі. На початку 2023 року вони вдвох відвідали документ-сервіс “Готово”, де є послуга оформлення шлюбу всього за одну годину і після цього Катя почала називати себе заміжньою жінкою та показує сімейний побут в Інстаграм-блозі. Зараз вони живуть разом в квартирі, яку оплачує Остапчук.

Христина Горняк після розлучення з шоуменом перебралась в Австрію і тимчасово проживає там. Не зважаючи не біль від розставання, вона публічно побажала щастя колишньому чоловіку. Користувачі Мережі вважають, що Христина наступила на свої ж граблі – коли Остапчук закрутив з нею роман, він був одружений і пішов від дружини Олени Войченко та двох маленьких дітей. Все могло повторитися і тепер на місці попередниці опинилась Горняк.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.