Віра Алентова не оцінить вибір свого онука: подивіться, як виглядає майбутня невістка Юлії Меньшової

Відома російська актриса Юлія Меньшова готується оженити свого єдиного сина від чоловіка Ігоря Гордіна. Вигляд невістки здивував прихильників зірки.

Актриса Юлія Меньшова не поспішала вийти заміж і побудувати власну сім’ю. З актором Ігорем Гордіним вона розписалась в 27 років. За іронією долі сімейна ситуація батьків Юлії повторилась і у неї – вони з чоловіком розставались на 4 роки без офіційного розлучення, але не сумнівались в тому, що це кінець.

У зіркового подружжя народилось двоє дітей, дочка Таїсія і син Андрій, хронічна втома від батьківських турбот стала причиною розриву – маленький син не спав ночами, а Юлія та Ігор працювали до пізнього вечора, після чого їх чекали безсонні ночі. Також однією з причин розставання послужило те, що Меньшова була більш відома публіці, ніж Гордін, що вдарило по його чоловічій гордості.

Як виглядає майбутня невістка Юлії Меньшової
Як виглядає майбутня невістка Юлії Меньшової

Щоб розрив не відбився на дітях, зіркові батьки кожен рік їздили разом на відпочинок. Також Гордін окремо провідував спадкоємців. Актриса розповідала, що після чергової зустрічі дочка попросила маму, щоб тато більше не йшов. Це їх так розчулило, що вони знову возз’єднались.

Син зіркової пари Андрій пішов шляхом батьків і став артистом. У хлопця є кохана дівчина, вони разом вже декілька років, тому публіка впевнена, що пара в майбутньому одружиться.

Майбутньою невісткою Юлії Меньшової стане актриса Марія Кукушкіна. Андрій і Маша довгий час приховували свій роман, щоб вберегти свої відносини від чуток жовтої преси. Тільки рік назад закохані розсекретили свої стосунки і почали ділитися публічно спільними знімками.

Як виглядає майбутня невістка Юлії Меньшової Марія Кукушкіна
Як виглядає майбутня невістка Юлії Меньшової Марія Кукушкіна

Шанувальники Андрія Гордіна були не просто здивовані його вибором, деякі навіть розчарувались, побачивши його пасію через те, що вона зовсім не схожа ні на його матір Юлію Меньшову, ні на бабусю Віру Алентову, хоча часто чоловіки вибирають собі жінок, схожих на матерів. Але у випадку з Андрієм все вийшло не так – у його обраниці довге темне волосся, витончені риси обличчя, карі очі. Марія – повна протилежність Меньшової і Алентової зовнішньо.

Віра Алентова і Юлія Меньшова
Віра Алентова і Юлія Меньшова

Не зважаючи на це, зіркова пара виглядає щасливою разом, тому ймовірно, що скоро Кукушкіна стане офіційною родичкою Юлії.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.