Де живе, навчається та чим зараз займається 19-річний син Олега Винника і Таюне: таємницю зірок розкрито

Відомий український співак Олег Винник ніколи не був тим, хто ділиться з публікою особистим життям. У артиста є син, подробиці про якого видав ведучий Слава Дьомін.

Олег Винник вже багато років є зіркою української естради, але набагато раніше він здобув популярність, працюючи в театрі у Німеччині. Тоді він єдиний раз у своєму публічному житті згадав про свого сина Юліана. Вже ставши відомим в Україні, Винник перестав згадувати про спадкоємця та навідріз відмовляється говорити, хто його дружина.

В Мережі давно з’явилась інформація, що Олег Винник одружився зі своєю бек-вокалісткою Таюне і це сталось задовго до того, як вони почали музичну кар’єру. Пара познайомилась студентами під час навчання в музичному училищі, тоді молодими вони одружились, але деякий час жили в розлуці – Олег поїхав на заробітки в Німеччину, працював нянею в родині місцевого лікаря. Своїм талантом він зміг вирватись в люди і став головною зіркою мюзиклів. Тоді до нього поближче переїхала Таїсія Сватко і народила йому сина Юліана.

Як виглядає 18-річний син Олега Винника, який проживає в Німеччині
Де живе, навчається та чим зараз займається 19-річний син Олега Винника і Таюне

Пізніше, коли Винник і Таюне прийняли рішення розвивати кар’єру на українській сцені, в Україну вони повернулись без спадкоємця. Але вже понад рік артисти знаходяться в Німеччині, не даючи ніяких коментарів про свою втечу за кордон після 24 лютого 2022 року.

Відомий український телеведучий Слава Дьомін в новому випуску свого шоу підняв тему сина Олега, якому вже 19 років та розповів, що дізнався про таємного спадкоємця.

Знаю про те, що хлопець живе у Німеччині, професійно займається плаванням, вчиться в університеті. Чи українське у нього громадянство, чи німецьке – також невідомо

, – сказав Слава та зізнався, що не розуміє причин, навіщо Виннику так треба приховувати сина від публіки.

Як виглядає 18-річний син Олега Винника, який проживає в Німеччині
Де живе, навчається та чим зараз займається 19-річний син Олега Винника і Таюне

Нагадаємо, зникнення Олега Винника і Таюне з українського інформ простору стало однією з найобговорюваніших новин 2022 року. Співак лише декілька разів виходив в Мережу, щоб підтримати фанатів в такий важкий час, а останнє звернення він зробив на свято Великодня 2022 року і з тих пір мовчить. Ходять чутки, що у нього серйозні проблеми зі здоров’ям, які потребують лікування за кордоном і це стало причиною таємного виїзду артиста з України.

Популярне

Схожі статті

“Чоловіка тобі багатого”: Ксенія Мішина в латексі дала пораду всім жінкам, які і самі можуть розбагатіти

Ксенія Мішина продемонструвала кадри з нової фотосесії. Окрім того, знаменитість поділилась роздумами стосовно фрази, яку вона чула багато разів.

Таємнича Клавдія Петрівна показалася на концерті в Артема Пивоварова та в його кліпі: як виглядає співачка

Зірка TikTok Клавдія Петрівна здобула шалену популярність, оскільки записує пісні й знімає кліпи, не показуючи свого обличчя. До ажіотажу довкола особи виконавиці доклав руку й Артем Пивоваров.

З простого хека за 15 хвилин готую смачну страву як у ресторані: навіть сковороду мити не треба. Це вау

З будь-якої простої і недорогої риби можна приготувати якісну страву ресторанного рівня, яка здивує всіх вишуканим смаком. Спробуйте приготувати хек з томатами на сковороді.