Горбунов розповів про стосунки зі своєю першою дружиною та колишнім чоловіком Осадчої: “Іноді навіть бачимося”

Відомий український телеведучий Юрій Горбунов чесно розповів про спілкування зі своєю першою дружиною Людмилою та колишнім чоловіком Каті Осадчої Олегом Поліщуком. Зіркова пара не викреслює минулого зі свого життя.

В 1995 році Юрій Горбунов вперше одружився. Його дружиною стала зірка балету івано-франківського театру Людмила. Між ними була суттєва різниця у віці – вона старша на 12 років, а також у обраниці Юрія була дитина і шлюб, але почуття затьмарили все це і пара офіційно зареєструвала свої стосунки. За 20 років подружнього життя вони не потрапляли в публічні скандали, спільних дітей у них не з’явилось, а в 2015 році подружжя по-тихому розлучилося, нічого не коментуючи. Пізніше з’ясувалось, що причиною став роман Горбунова з телеведучою Катериною Осадчою, вони на той момент разом працювали в шоу “Голос. Діти”.

Горбунов розповів про стосунки зі своєю першою дружиною та колишнім чоловіком Осадчої
Горбунов розповів про стосунки зі своєю першою дружиною та колишнім чоловіком Осадчої

Осадча 2001 році вийшла заміж за депутата Олега Поліщука, в 2002 народила сина Іллю, але в 2004 вони розірвали шлюб. Катя в інтерв’ю пояснювала це тим, що вони мали різні погляди на життя через велику різницю в віці та їм не вистачило мудрості знайти компроміс, тому так сталося.

Горбунов розповів про стосунки зі своєю першою дружиною та колишнім чоловіком Осадчої
Горбунов розповів про стосунки зі своєю першою дружиною та колишнім чоловіком Осадчої

Нещодавно Юрій Горбунов в інтерв’ю Славі Дьоміну вперше розкрив подробиці спілкування зі своєю колишньою дружиною та колишнім чоловіком Осадчої. Шоумен вважає, що не можна викреслювати з життя людей і речі, з якими був пов’язаний роками:

Не спілкуватись зі своїми колишніми – не знаю, що має статися

, – сказав Юрій.

Він зізнався, що приблизно раз в два місяці телефонує Людмилі, вона зараз живе у дітей в Америці, поїхала туди раніше, ніж почалась війна, а зараз хоче повертатися назад, в Україні у неї залишилось житло. Горбунов нелегко пережив період після розставання з першою дружиною, однак емоційна складова давно себе вичерпала, тому все стало набагато легше.

Перша дружина Юрія Горбунова і перший чоловік Каті Осадчої могли б бути разом
Горбунов розповів про стосунки зі своєю першою дружиною та колишнім чоловіком Осадчої

Також Горбунов розповів, які у нього відносини з колишнім чоловіком Каті Осадчої Олегом Поліщуком та чи знайомі вони з ним:

Ми давно були знайомі. Ми вітаємося, ми іноді навіть бачимося. Він у Катіного батька на дні народженні буває

Популярне

Схожі статті

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.

Котлети-гречаники тепер готую тільки за цим рецептом: хліба туди класти не потрібно. Дуже соковиті та смачні

Ароматні гречаники з м'ясом дуже просто приготувати вдома. Такі котлети порадують хрусткою скоринкою та соковитою серединкою — ми перевіряли.