53-річній Ірині Білик публічно зізнався в коханні відомий чоловік: сама доля звела їх знову разом

Відома українська співачка Ірина Білик, яку називають Примадонною української естради, в день свого народження отримала зізнання в коханні від відомого чоловіка.

Ірина Білик – дуже яскрава співачка, особистість і жінка. У неї завжди було багато прихильників протилежної статі, тому за нею числяться 5 шлюбів з відомими красенями.

В молодості на початку своєї музичної кар’єри Ірина закрутила роман зі своїм продюсером Юрієм Нікітіним. Вони були разом багато років, але не поспішали одружуватись, що в результаті стало причиною розставання – Білик мріяла про справжню сім’ю, а Юрій зосередився на кар’єрі та не був до цього готовий. Незабаром співачка познайомилась з моделлю Андрієм Оверчуком, стала його дружиною і народила сина Гліба, однак родина швидко розпалась.

Наступними чоловіками артистки були два Дмитра і обидва хореографи – Дікусар та Коляденко. Вони пройшли разом певні етапи свого життя, але бути разом завжди не змогли.

Ірина Білик, Дмитро Коляденко та Дмитро Дікусар
53-річній Ірині Білик публічно зізнався в коханні відомий чоловік

Вп’яте Ірина Білик пов’язала свою долю зі стилістом і фотографом Асланом Ахмадовим. Зіркове подружжя стало батьками хлопчика Табріза, він з’явився на світ завдяки сурогатному материнству. Аслан жив у росії, Ірина в Україні, це і розлучило пару – чоловік зірки завжди шукав якісь відмовки, щоб приїхати до дружини і сина, тому Білик вирішила порвати з ним, хоч дуже його кохала.

Нещодавно Ірина почала з’являтись на публіці в компанії одного зі своїх колишніх – Діми Коляденко. Артистка натякнула на те, що вони знову стали парою, а в її день народження 6 квітня хореограф публічно зізнався їй в коханні та написав під фото:

Кохаю! Кохаю!! Кохаю!!!

53-річній Ірині Білик публічно зізнався в коханні відомий чоловік
53-річній Ірині Білик публічно зізнався в коханні відомий чоловік

Прихильники одночасно здивовані і щасливі за улюблену співачку, яка ймовірно нарешті знайшла своє жіноче щастя:

  • “Ви створені один для одного!”;
  • “Від долі не втечеш. Ви як Джей Ло і Бен Аффлек”;
  • “Мені завжди подобалась ваша пара!”;
  • “Так ви вже сім’я знову??? Я щось пропустила”;
  • “Іра пішла по другому колу?”;
  • “Ви як нитка з голкою”;
  • “Якщо ви знову разом, то я дуже рада. Ви чудова пара. І вам судилося бути разом”.
53-річній Ірині Білик публічно зізнався в коханні Діма Коляденко
53-річній Ірині Білик публічно зізнався в коханні Діма Коляденко

Популярне

Схожі статті

Як Ірина Горова та 15-річний син Андрій ставляться до Потапа: “Центр інтересів у нас вже не той”

Ірина Горова, відвідавши прем'єру кліпу Анни Трінчер "Бар за баром", разом зі своїм сином Андрієм відповіла на запитання від "Тур зірками на Люкс ФМ". Говорили переважно про Потапа.

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.