Не український красень: при вигляді немолодого і багатого чоловіка-іноземця Камалії у вас відніме дар мови

Камалія - українська співачка, авторка пісень, актриса і модель вже 19 років у щасливому шлюбі з пакистанським бізнесменом Мохаммадом Захуром.

Відома співачка українського шоу-бізнесу Камалія, вона ж Наталія Шмаренкова, заміжня за східним  красенем – Мохаммадом. У своїй родині, вони йдуть на поступки заради їх великого кохання. Задля чоловіка актриса прийняла іслам, а він ради своєї коханої поступився деякими суворими правилами, які передбачає його віра.

Історія знайомства зіркової пари

Найбагатша співачка Камалія, познайомилася зі своїм чоловіком у досить не простий період свого життя, адже на той момент виконавиця переживала розрив стосунків з попереднім партнером. Артистку запросили заспівати, як виявилося пізніше, для заможних бізнесменів серед яких, вона і побачила вже майбутнього чоловіка. Жінка відразу помітила Захура, адже він виділявся своєю яскравістю. Вона відчула, що він випромінює світло, емоції вражали, бо раніше в неї такого не було.

Вже за кілька діб після виступу Камалії, бізнесмен покликав чарівну виконавицю на обід, так і розпочалася історія їхньої пари. Через два місяці Мохаммад вже зробив пропозицію руки і серця, з тих пір, вони нерозлучні.

У подружньої пари є двоє дітей, дві донечки – Арабелла та Мірабелла. Дівчатка з’явилися на світ у 2013 році, але навіть в такому віці, вони вражають своєю східною красою. До появи первісток жінка готувалася ретельно, активно вичала психологію та педагогіку, щоб виховати чемних діток. Проте багатий татко любить побалувати своїх маленьких донечок, тому коли мама щось забороняє, вони знають, що треба бігти до татуся. Наталія зі своїм чоловіком протягом останніх років намагаються виховувати дітей скромно. Для них важливо, щоб Арабелла та Мірабелла вважали себе звичайними дітками.

Родина Камалії у повному складі
Родина Камалії у повному складі

За національністю чоловік співачки – пакистанець, але душею та серцем – українець, вони з дружиною активно допомагають ЗСУ необхідним. Коханий артистки не любить про це розповідати, тому коли вона отримує “зелене світло” може поділитися деякими подробицями. Взагалі Захур є патроном багатьох благодійних фондів, як у нашій країні, так і в Пакистані.

Співачка в обіймах чоловіка
Співачка в обіймах чоловіка

Схожі статті

Ця намазка з оселедця чудово залітає під “100 грам” або як закуска на вечерю. Є один секрет – ділюсь

Паштет з оселедця – смачна і яскрава закуска, яку оцінять більшість господинь за оригінальний смак і швидкість приготування. Таку намазку можна сміливо подавати на святковий стіл.

Його вже печуть усі мої подруги. Мій ходовий пиріг з буряка: весь секрет у тісті – воно як пух м’яке

М'який, вологий, майже як торт – саме таким виходить шоколадний пиріг за цим рецептом. Ніхто не здогадається, з чого він готується, адже в основі тіста є нестандартний інгредієнт.

Неймовірно соковита рулька в рукаві: взяла свинину, часник і спеції. Домашня ковбаса тепер на другому місці

Свиняча рулька чудово доповнить ваш арсенал рецептів. Запікається ця смакота в рукаві з часником і улюбленими спеціями, а виходить мега соковитою та апетитною.