Наталія Могилевська показала, з ким і як проводить свій вихідний: без чоловіка та дітей, яких у неї немає

Співачка Наталя Могилевська опублікувала у своєму Інстаграмі гарне весняне фото на якому позує разом із домашнім улюбленцем. Повідець у собаки те, що треба.

Наталя Могилевська теплим вечером весни вирішила влаштувати прогулянку зі своїм улюбленцем та радо поділилася фото в Інстаграмі. У артистки чорний лабрадор по імені Ая, дівчинка незграбно позувала на фото, адже була занадто захоплена своєю хазяйкою і хотіла з нею бавитись.

Могилевська у чудовій компанії
Могилевська у чудовій компанії

Вірна чотирилапа подружка з’явилася у співачки в 2012 році і з тих пір вони стали нерозлучні. Аю теж можна вважати зіркою, адже зі своєю хазяйкою, вони відвідали безліч фотосесій і навіть потрапили на обкладинку журналу для тварин.

Могилевська довго була в роздумах, та не до кінця була впевнена, чи впорається  з такою відповідальністю. Графік співачки насичений та напружений, а домашній улюбленець – це така сама дитина, тому Наталя довго зважувала всі “за” та “проти”.

Вихідний день зірки шоу-бізнесу
Вихідний день зірки шоу-бізнесу

Виконавиця змогла прийняти розсудливе рішення і тепер вже 11 рік має таку гарну подружку – Аю, яка складає їй компанію під час прогулянок. Жодного разу вона не пошкодувала, що змогла перебороти свої страхи і знайти для себе вірну чотирилапу тваринку, яка постійно поруч.

Проте у артиски могла бути зовсім не подружка, а друг, бо вона їхала купувати шоколадного хлопчика, але як побачила дівчинку чорного кольору відразу зрозуміла, що вона її. Відтоді і почалася дружба, крізь роки.

Справжнім випробуванням для Могилевської було підібрати ім’я. Довго приймала рішення і вирішила, що наділить дівчинку першою літерою алфавіта та останньою. Однак зараз вона задоволена своїм вибором і говорить, що це найкраще, що вона могла придумати.

Схожі статті

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.