Вербна неділя: Софія Ротару звернулася до публіки в цей світлий день з сердечними побажаннями

Софія Ротару привітала своїх підписників зі святом весни - Вербною неділею. Тільки найтепліші привітання для своєї аудиторії сьогодні залишила українська виконавиця у своєму Інстаграмі.

Українська естрадна співачка Софія Ротару привітала своїх дорогих підписників із світлим святом весни – Вербною неділею. Виконавиця у своєму Інстаграмі опублікувала картинку, де розквітають пухнасті “котики”.  Взагалі Ротару почала все частіше звертатися до українців, а нещодавно вітала свою аудиторію з Благовіщенням. Зірка також залишила свою реакцію в день, коли загинув український воїн – Олександр Мацієвський. Софія поширила малюнок на якому був зображений наш захисник.

Софія Ротару привітала українців зі світлим святом
Софія Ротару привітала українців зі світлим святом

Співачка довгий час не говорила відкрито про ситуацію в країні, її друг Руслан Квінта пояснював це тим, що вона просто не хоче піаритися на війні. Досить складно було зрозуміти, яка ж насправді позиція в артистки. У серпні вона закликала всіх небайдужих допомогти в підтримці її гуманітарної ініціативи.

Інколи вона може поширювати фотографії всіх жахів, які нам принесла росія. Подейкують, що з 24 лютого виконавиця не покидала країну, також ширилася інформація, що вона допомагає ЗСУ.

Софія Ротару почала звертатися до громадян своєї країни
Софія Ротару почала звертатися до громадян своєї країни

Софія Михайлівна відмовилася виступати перед російською публікою. Їй запропонували шалені гроші, але вона не погодилася. Приватна вечірка мала відбутися в Об’єднаних Арабських Еміратах. Заможні росіяни збирались святкувати день народження свого знайомого і хотіли, щоб артистка перед ними виступила. Сума не змогла переконати принципи української співачки. У грудні до Ротару теж зверталися з проханням приїхати на корпоратив, але виступати там вона не стала.

Схожі статті

Його вже печуть усі мої подруги. Мій ходовий пиріг з буряка: весь секрет у тісті – воно як пух м’яке

М'який, вологий, майже як торт – саме таким виходить шоколадний пиріг за цим рецептом. Ніхто не здогадається, з чого він готується, адже в основі тіста є нестандартний інгредієнт.

Неймовірно соковита рулька в рукаві: взяла свинину, часник і спеції. Домашня ковбаса тепер на другому місці

Свиняча рулька чудово доповнить ваш арсенал рецептів. Запікається ця смакота в рукаві з часником і улюбленими спеціями, а виходить мега соковитою та апетитною.

Святковий салат “Сукня нареченої”: в радянських столових він був найдорожчим. Нереальна смакота по-простому

Святковий салат "Сукня нареченої" закохає в себе з першого шматочка. Він простий у приготуванні, недорогий в плані інгредієнтів, але дуже смачний і підійде для будь-якого застілля.