Зірки з найбільшою різницею у віці в шлюбі: Полякова і Буряковський, Камалія і Захур, Павлік і Репяхова

В українському шоу-бізнесі є зірки, які підтверджують народну мудрість про те, що кохання не знає віку. Читайте у матеріалі про зіркові пари з великою різницею у віці.

Про пару Примадонни російської естради Алли Пугачової та гумориста Максима Галкіна, який молодше її на 27 років чули всі. Серед українських зірок також є пари з суттєвою різницею у віці.

Оля Полякова і Вадим Буряковський

Оля Полякова залишила Буряковського вдома і поїхала розслаблятися
Оля Полякова молодше Вадима Буряковського на 16 років

Співачка Оля Полякова вийшла заміж в 23 роки за бізнесмена Вадима Буряковському, якому тоді було близько 40. Друзі та близькі чоловіка зірки відмовляли його від весілля та запевняли, що молода обраниця рано чи пізно його кине, отримавши все що їй від нього потрібно. Між ним 16 років різниці.

В шоу “Дорослі дівчата” Полякова розповіла, що зараз всі ці люди вражені, що вже 20 років Оля і Вадим живуть душа в душу. У зіркового подружжя ростуть двоє спільних дітей – Маша і Аліса. Дівчатка живуть та вчаться за кордоном.

Камалія і Мохаммад Захур

Камалія зі своїм чоловіком Мохаммадом
Камалія молодше Захура на 22 роки

Камалія стала найбагатшою співачкою України, коли вийшла заміж за пакистанського мільярдера Мохаммада Захура, старшого на 22 роки. Майбутня пара познайомилась багато років назад на одній з закритих вечірок. Все так стрімко закрутилося, що через тиждень вони почали жити разом, а потім одружились.

Зараз Камалія і Захур показують приклад міцної сім’ї, не розбещеної грошима та виховують двійнят Арабеллу і Мірабеллу.

Віктор Павлік і Катерина Репяхова

Дружина Павліка Катя Репяхова показала елітний автомобіль за 50 тисяч доларів, який сама собі подарувала
Віктор Павлік старше Катерини Репяхової на 29 років

В 2020 році народний артист Віктор Павлік одружився вчетверте на блогерці Катерині Репяховій та перевершив Аллу Пугачову – його обраниці молодше на 29 років. Катя з дитинства була фанаткою співака, була на його концертах і на одному з них особисто познайомилася з майбутнім чоловіком. Вона подарувала зірці величезний букет квітів, а потім з’ясувалось, що вони зупинились в сусідніх номерах готелю – Віктор її запам’ятав, побачив і зав’язав розмову.

Репяхова не звертає уваги на хейт через велику різницю у віці з чоловіком та щаслива з ним у шлюбі. Закохані займаються концертами, бізнесом та вихованням спільного сина Михайла.

Схожі статті

Салат з капусти як у радянській їдальні: бабуся підказала, як зробити “той самий” смак. Просто і дуже смачно

Салат з капусти – дуже смачна, поживна і корисна страва, яку зможе приготувати абсолютно кожен. Він добре поєднується з будь-якими м'ясними додатками і гарніром, так само його можна подавати окремо.

Якщо хочеться смачненького та солоденького, готую медові тістечка: кращого десерту до чаю годі й шукати

Кращого десерту до чаю, аніж шоколадне тістечко з ягідним прошарком та яскравою цитрусовою ноткою, годі й шукати. А якщо зважити, що у складі є ще й мед, то це й справді щось неймовірне.

Інших рецептів для мене просто не існує: сирна запіканка як в дитячому садочку. Будете пищати від захвату

Багато хто пам'ятає з дитинства таку страву, як сирна запіканка. Цю пишну і ніжну смакоту можна приготувати і зараз, причому просто і в домашніх умовах. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.