Тоня Матвієнко святкує 42-річчя: зіркова іменинниця обрала оригінальний подарунок на день народження

Відома українська співачка Тоня Матвієнко 12 квітня святкує свій день народження. Зірці виповнилось 42 роки і вона попросила про оригінальний подарунок в цю дату.

Життя співачки Тоні Матвієнко в останній рік кардинально змінилось. Після початку повномасштабного вторгнення вона розлучилась з коханим чоловіком Арсеном Мірзояном і мамою Ніною Матвієнко та разом із дітьми виїхала за кордон. Артистка жила у Великобританії у спонсорів, там у перший клас пішла їх дочка Ніна, але не зважаючи на спокій і безпеку Антоніна дуже сумувала за домом. В результаті на початку 2023 року вона з кінцями повернулась в Україну і щаслива бути тут, займатись творчістю, співати на благодійних концертах і для захисників.

Свій 42-й день народження Тоня Матвієнко зустрічає поруч з коханими. В своєму Інстаграм-блозі співачка попросила про незвичайний подарунок:

Happy birthday to me! Ранок свого дня народження, так само, як і кожен день, я зустрічаю зі словами вдячності Богу, ЗСУ та всім захисникам та захисницям України. Без сумнівів одне: іменинники загадують бажання та отримують подарунки. Для мене буде величезним подарунком, якщо ви підтримаєте збір на лікування одного з наших захисників, який був тяжко поранений під час виконання бойового завдання. Деталі на сторінці

, – написала Антоніна та залишила посилання на сторінку, де можна дізнатись про всі подробиці збору.

Нагадаємо, Тоня Матвієнко – дочка дуже поважної в Україні народної артистки Ніни Матвієнко. В своїх інтерв’ю співачка неодноразово зізнавалась, як важко бути дочкою зірковою мами. Іменинниця народилась в Києві та виховувалась в творчій, інтелігентній та релігіозній сім’ї – співачка-мама і художник-тато. Уваги заслуговує також її дідусь – скульптор, етнограф та колекціонер Іван Гончар.

Тоня Матвієнко з мамою та чоловіком
Тоня Матвієнко святкує 42-річчя

Антоніна завжди мріяла як і Ніна Митрофанівна співати. На її вибір професії сильно вплинула матір. Перші виступи юної співачки відбулись в дев’яності у США, а через рік їй довірили співати гімн України на Майдані Незалежності. Участь в “Голосі країни” дала Матвієнко-молодшій народне визнання і популярність.

Популярне

Схожі статті

Рецепт без заморочок. Усе склала і забула: дуже смачна вечеря виходить, а всього 5 простих інгредієнтів

Якщо в холодильнику є копчені ковбаски, а зі сніданку чи обіду залишилася відварена картопелька, можна змудрувати дуже смачну вечерю. Просто закладіть все це у духовку й очікуйте на результат.

Не пиріг, а золото! Навчила всіх подруг готувати таку смакоту до чаю: манник “П’ятихвилинка” з фруктами

Пиріг за цим рецептом готується з простих і доступних продуктів, а смак у нього виходить божественним. Ви можете використати будь-які ягоди, які завалялися у вашій морозилці для цього манника.

Українці запам’ятали її дівчинкою з боб-каре: як зараз виглядає 22-річна Еліна Іващенко з шоу “Голос. Діти”

Еліна Іващенко, співачка та колишня учасниця шоу "Голос. Діти", після участі у проєкті сильно змінилась. Показуємо, як зараз виглядає знаменитість.