Зіркові розлучники: Юрій Горбунов, Михайло Кацурін та інші знаменитості, які “вкрали” жінок із сімей

У обраниць Юрія Горбунова, Михайла Кацуріна і Костянтина Меладзе були інші супутники і сім'ї, але кохання не знає меж і в паспорти не дивиться. Читайте у нашому матеріалі, чи принесло їм щастя чуже нещастя.

Всі завжди говорять про зірок-розлучниць, а редакція “Одна хвилина” дослідила, хто з чоловіків у шоу-бізнесі має гріх розбиття чужої сім’ї. Є декілька зіркових красенів, які виявилися розлучниками.

Юрій Горбунов

Телеведучий Юрій Горбунов у 2017 році одружився на колезі Катерині Осадчій, яка стала розлучницею в його першому шлюбі, але цю роль він примітив на себе ще давно. В молодості до визнання і популярності маловідомий актор Горбунов працював в Івано-франківському театрі. Там він познайомився з артисткою балету Людмилою, яка була значно старша, заміжня і мала дитину від свого чоловіка, але між Юрієм та нею спалахнула іскра. В результаті жінка пішла від обранця заради Горбунова і згодом вийшла за нього заміж. 20 років вони прожили душа в душу, поки між ними не стала третя людина – Катерина Осадча.

Юрій Горбунов, Михайло Кацурін та інші знаменитості, які вкрали жінок із сімей
Юрій Горбунов, Михайло Кацурін та інші знаменитості, які вкрали жінок із сімей

Михайло Кацурін

Ресторатор і співак Михайло Кацурін закрутив роман зі співачкою Надією Дорофєєвою незабаром після того, як вона об’явила про розлучення зі своїм чоловіком Володимиром Дантесом. Пізніше в інтерв’ю артистка розповідала, що вони просто закохались, в цьому немає нічого незвичайного, однак частина публіки впевнена, що між Надею і Мішею щось почалось під час спільної відпустки сім’ями взимку 2022 року до початку війни, тоді Дорофєєва, Дантес і Кацуріни відпочивали разом на курорті. Це не вперше, вони раніше були добрими друзями та близько спілкувались парами.

Надя Дорофєєва показала романтичне відео з новим бойфрендом Кацуріним і розізлила Мережу
Юрій Горбунов, Михайло Кацурін та інші знаменитості, які вкрали жінок із сімей

Костянтин Меладзе

Вже давно не секрет, що продюсер і композитор Костянтин Меладзе закрутив роман з Вірою Брежнєвою, коли вона була в складі “Віа Гри”. Він тоді був одружений на Яні Сумм, яка подарувала йому трьох дітей. Тривалий час про стосунки зірок ніхто не знав і дружина Меладзе нічого не підозрювала. Але за чутками і Брежнєва зраджувала своєму чоловікові – в 2000 роках Віра вийшла заміж за бізнесмена Михайла Кіпермана, однак шлюб розпався через декілька років. Ймовірно, через Костянтина Меладзе.

Костянтин Меладзе зраджував своїй колишній з Вірою Брежнєвою
Костянтин Меладзе з Вірою Брежнєвою

Схожі статті

Діти стали вчиться краще, щоб я частіше готувала цей десерт. А знайомі просять рецепт: простий торт “Пагорб”

Для приготування смачного десерту не обов'язково брати дорогі та складні продукти. Смаколик можна приготувати з найпростіших інгредієнтів. Сьогодні ми підготували рецепт шоколадного торта "Пагорб".

Дружина Віктора Павліка запланувала ще одну пластичну операцію та розповіла про реакцію чоловіка: “Важко”

Молода дружина Віктора Павліка розповіла про плани щодо пластичної операції. Блогерка зізналась, коли наважиться на зміни своєї зовнішності.

Шоколадно-морквяний торт без борошна, цукру, масла: мій кумир, коли сиджу на дієті, а солоденького хочеться

У світі кулінарії завжди є місце для інновацій та творчості, особливо коли йдеться про створення страв, які поєднують у собі смак та користь для здоров'я.