Рахунки заморожені, влізла в борги і може збанкрутіти: яку правду про своє російське життя приховує Ані Лорак

Колись дуже популярна в Україні, Ані Лорак виїхала в росію у пошуках більш щасливої долі. Та щось пішло не за планом, зараз Кароліна на межі банкрутства та не може знайти вихід.

Ані Лорак давно покинула рідну країну у надії, що в росії буде краще та вигідніше жити. Спочатку саме так і відбувалось, адже співачку тепло прийняли, доволі сильно підтримували як глядачі, так і численні друзі з російського шоубізнесу.

Весною 2022 року Кароліна вирішила, що прийшов час підкорювати Європу. Та не так сталося, як гадалося, тож співачка повернулася до столиці рф знову та обіцяла фанатам нові концерти. На підтримку ж своєї неньки України вона не казала ані слова. При цьому на запланованих восени концертах з програмою “The Best” у Німеччині та Чехії Ані позиціювала себе найтитулованішою українською співачкою.

Лорак, яка запросила в середньому за квитки на свої концерти у Європі 100 євро, аж ніяк не могла припустити наповненість залів лише на 30-50%. Та ще й українці активно розганяли хвилю недовіри та протестів проти зустрічей в країнах їх тимчасового перебування.

Кароліні прийшлось анулювати концертний тур. Вона втратила солідну суму коштів та вимушена була знов повернутись до веселощів росіян. Здавалося, країна велика, заробляй та й годі. Але Ані Лорак знов потрапляє у скандал, адже пройшов слух, що кошти від виступів вона передає на допомогу ЗСУ. Сама ж співачка пояснила, що вона допомагає виключно гуманітарним місіям. Та російський глядач виявився обуреним і більше не хотів нести гроші у гаманець Кароліни.

Лорак на межі банкрутства
Лорак на межі банкрутства

І третім фактором бюджетного провалу виявився паспорт громадянки України. Його Ані вирішила приберегти про всяк випадок, нове громадянство не приймала. Її фірма також була зареєстрована на території нашої країни. То ж платила співачка податки чи ні, вона потрапила під пильник контроль податкової рф, рахунки фірми стали замороженими, а сама Кароліна знаходиться в глибокому шоковому стані, адже вона може залишитись повним банкрутом.

Плани на майбутнє

Найцікавіше те, що Лорак намагалася втекти, на перспективу для життя їй подобалися Дубаї та Туреччина. В новій країні вона планувала стати резидентом. Та власних коштів виявилося недостатньо, а друзі більше не хотіли допомагати. Злі язики пліткують, що все ж таки знайшовся впливовий та багатий спонсор, яких дав Кароліні грошей. Тепер вона винна ще і йому.

Після нещодавнього інтерв’ю Оля Полякова порадила Ані Лорак перестати корчити із себе дівчинку та почати брати відповідальність за свої дії, адже вже 40 виповнилось. Можливо, Кароліні варто прислухатись до поради?

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.