Куди зникла головна суперниця Софії Ротару по сцені та як вона виглядає: друга смуглянка-молдаванка

Відома українська співачка Софія Ротару давно підкорила сцену, затьмаривши в дев'яностих свою конкурентку Надію Чепрагу, яка була вимушена піти зі сцени.

Софія Ротару на початку своєї музичної кар’єри була не єдина претендентка на статус головної артистки радянської естради. Вона конкурувала з Надією Чепрагою, яка стала популярною на початку сімдесятих.

З ранніх років зірка естради вважалася суперницею схожої на неї Ротару. Чорноброві красуні вели негласне змагання за глядацькі симпатії як у Молдові, так і в усьому СРСР. Публіці завжди було важко виділити якусь одну співачку.

Куди зникла головна суперниця Софії Ротару по сцені Надія Чепрага
Куди зникла головна суперниця Софії Ротару по сцені Надія Чепрага

Обидві не поступалися один одному ні в голосі, ні у зовнішності: фігура, зріст і вага були практично ідентичні. Однак на сучасних фото можна побачити суттєву різницю у зовнішньому вигляді. Ротару після пластики виглядає молодшою, а Надія Чепрага, яка не є прихильницею таких операцій, зберігає природну красу за допомогою народних методів.

Ця виконавиця не тільки чудово співала, але і складала вірші. На піку своєї кар’єри вона виступала на різних міжнародних фестивалях в Німеччині, Франції та інших країнах. Чепрагу обожнювали в рідній Молдові та за кордоном.

Куди зникла головна суперниця Софії Ротару по сцені Надія Чепрага
Куди зникла головна суперниця Софії Ротару по сцені Надія Чепрага

Слава співачки пішла на спад в дев’яностих – їй на п’яти наступала Софія Ротару, яка співала хіт про смуглянку-молдаванку. Публіка почала порівнювати артисток і порівняння було не на користь Чепраги. Її називали другою Ротару, забувши про її індивідуальність. Надія розуміла, що їм разом не вистачить місця на одній сцені, тому в результаті повернулась до спокійного розміреного життя. З 2001 року живе в москві.

Куди зникла головна суперниця Софії Ротару по сцені Надія Чепрага
Куди зникла головна суперниця Софії Ротару по сцені Надія Чепрага

Сьогодні їй 66 років, вона досі вірна своєму яскравому самобутному стилю, хоча й замітно постаріла. Зрідка Надія Чепрага дає виступи. Довгі роки вона була заміжня за економістом Євгеном Літвіновим, який в 2009 році зробив її вдовою. Син зіркової пари сьогодні проживає у Німеччині.

Нагадаємо, Софія Ротару вже теж не дає виступів і не веде концертну діяльність. Артистка важко переживає війну в Україні та всі події, які зараз відбуваються на її батьківщині.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.