Алла Пугачова, Наташа Корольова, Ані Лорак: у кого був закоханий Філіп Кіркоров та хто відповів взаємністю

Філіп Кіркоров так і не зміг створити міцну сім'ю, хоча спроб він робив не мало. З ким у короля поп-сцени були відносини, читайте далі в матеріалі.

Одіозний російський співак Філіпі Кіркоров завжди мав багато жінок, але так і не зміг знайти ту саму, з якою міг прожити щасливе і довге спільне життя. Офіційно Кіркоров був одружений лише один раз.

Алла Пугачова

Всі жінки Філіпа Кіркорова: Алла Пугачова
Всі жінки Філіпа Кіркорова: Алла Пугачова

Легендарна співачка Алла Пугачова була тією самою жінкою, яку Кіркоров повів під вінець у 1994 році. Зараз співак зізнається, що хотів завоювати Примадонну, аби потішити власне его. Офіційно подружжя прожили у шлюбі 11 років, хоча останні роки вони вже не жили разом. І Пугачова і Кіркоров називають той шлюб помилкою. При цьому артист досі дуже поважає Примадонну і навіть в її честь назвав свою доньку.

Наташа Корольова

Всі жінки Філіпа Кіркорова: Наташа Корольова
Всі жінки Філіпа Кіркорова: Наташа Корольова

Про те, що Філіп Кіркоров був закоханий в співачку Наташу Корольову мало хто знає, адже це було багато років назад і вони це довго приховували. Лише нещодавно на концерті Корольової, де Кіркоров був запрошеним гостем, артист прямо зі сцени розповів про свої почуття.

Пам’ятаєш, як ти була у мене на плечах. Нам потім за це було, дуже сильно було. Особливо мені!

, – пригадав Кіркоров.

Також артист додав, що все ж вони тоді стримали свої почуття, адже обоє були у стосунках з іншими людьми: Корольова була заміжня за Ігорем Ніколаєвим, а Кіркоров був одружений з Пугачовою.

Ані Лорак

Ані Лорак вперше розповіла про роман з Філіпом Кіркоровим
Всі жінки Філіпа Кіркорова: Ані Лорак

Зараз Філіп Кіркоров і Ані Лорак – близькі друзі і куми. Кіркоров дуже допомагає і підтримує співачку. Втім, між ними була і пристрасть. Про це Лорак розповіла в недавньому інтерв’ю російській журналістці.

Ми відчували симпатію. Філіп з’явився в моєму житті, коли я цього потребувала.

, – пригадує Ані Лорак.

Співачка зізнається, що Кіркоров їй дуже допоміг у її кар’єрі, чим і підкорив її серце. Втім, пристрасть швидко згасла і вони просто стали гарними друзями. При цьому люди з близького кола Філіпа Кіркорова запевняють, що свого часу артист мав намір одружитися з Ані Лорак.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.