40-річна вдова Григорія Чапкіса забула про чоловіка одразу після його смерті: навіть не доглядає за могилою

Григорій Чапкіс за життя був ще тим ловеласом і до останнього любив увагу жінок у свій бік. Зі своєю четвертою дружиною Чапкіс одружився у 90 років.

Відомий український хореограф і суддя “Танців з зірками” був дійсно унікальною людиною. Ще у 90 років він жив повним життям, танцював на паркеті, знімався в телепроєктах і навіть наважився на шлюб. Так, відомо, що Григорій Чапкіс одружився вчетверте у 2020 році, а вже через рік його не стало. Хореограф перехворів на Ковід-19, а ускладнення хвороби забрали у нього життя. Помер Григорій Чапкіс 13 червня 2021 року.

Що відомо про вдову Григорія Чапкіса

Четверта дружина Григорія Чапкіса на ім’я Людмила уникала публічності і жодного разу не виходила з зірковим чоловіком у світ. Втім, хореограф дуже багато говорив про своє нове кохання в інтерв’ю. Григорій вважав, що у 90 років він зустрів кохання всього свого життя.

Відомо, що четверта дружина Чапкіса молодша від нього на 51 рік. У них зав’язався роман, коли Людмилі було 38 років, а Григорію – 89. Незважаючи на величезну різницю у віці Чапкіс запевняв, що у них дуже гармонійні стосунки і Людмила бачить у ньому не дідуся, а чоловіка. Вже через рік стосунків Григорій і Людмила офіційно оформили стосунки.

Григорій Чапкіс
40-річна вдова Григорія Чапкіса забула про чоловіка одразу після його смерті

В інтерв’ю програмі “Світське життя” за декілька місяців до власної смерті Григорій Чапкіс з захватом розповідав про свою молоду дружину. Хореограф розповів, що познайомився з Людмилою у ювелірному магазині, директором якого вона являється. Григорій закашлявся в магазині і Людмила дала йому таблетку від кашлю. Вже на другий день Людмила зателефонувала Григорію і поцікавилась його здоров’ям. Так і зав’язалися їхні стосунки.

Чапкіс розповідав про свою молоду дружину з блиском в очах, він вірив, що Людмила його по-справжньому кохає. Цікаво, що навіть після смерті хореографа його дружина вирішила залишитися в тіні. Так, на  похороно Людмила прийшла, але навіть не підходила до труни, аби не попасти під приціл фотокамер.

Після смерті Григорія Чапкіса пройшло майже 2 роки. Нещодавно відомий волонтер Максим Левченко зняв на відео і опублікував в Мережі відео могили хореографа. Місце поховання хореографа занедбане.

У Мережі показали, як зараз виглядає могила Григорія Чапкіса
У Мережі показали, як зараз виглядає могила Григорія Чапкіса

За 2 роки родичі Чапкіса так і не поставили пам’ятник. Схоже, туди давно вже ніхто не приходив: ні молода дружина, ні діти Чапкіса. На могилі – засохлі квіти і старий вінок.

Популярне

Схожі статті

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.