Злата Огнєвіч показала Ані Лорак, хто головна співачка і тонко натякнула, що їй краще не сунутися сюди

Злата Огнєвіч у своєму Тік-тоці показала, як насправді виглядає Ані Лорак, коли намагається тримати нейтральну позицію і відкрито не визнавати чиюсь сторону. Підписникам дуже сподобалося, вони визнали відео співачки - найкращим.

Українська співачка Злата Огнєвіч потролила зрадницю Ані Лорак та показала, які ж мотиви, Кароліна насправді приховує за нейтральною позицією. Відео такого гумористичного жанру дуже сподобалося користувачам застосунку Тік-Ток. Пародія потрапила в рекомендації, її переглянули понад 200 тисяч разів. Підписники Злати відразу оцінили такі старання. Вона отримала багато схвальних коментарів та компліментів у свою адресу не тільки за акторську майстерність, а також і за досить відвертий наряд, який підкреслює всі переваги артистки.

Співачка потролила Ані Лорак
Співачка потролила Ані Лорак

Зрада Кароліни Куєк

Ані Лорак проміняла звання улюбленої співачки на титул головної зрадниці своєї країни. Після повномасштабного вторгнення, співачка зникла із своїх соцмереж та довго мовчала, закриваючи очі, на страшні події, які розгорнула росія проти України. Згодом вона все-таки з’явилася і почала розповідати, що готувала якісь музичні проєкти і тепер готова через свою творчість нести любов у маси. На події, які відбувалися в той час, у нашій країні, вона ніяк не реагувала.

Ані Лорак мовчить про війну в Україні
Ані Лорак мовчить про війну в Україні

На Новий рік артистка  вирішила розповісти на всю свою величезну аудиторію про свій гнів, страх та біль, які змогли затьмарити її святковий настрій, адже в ту ніч, її брат був змушений ховатися в підвалі та зустрічати свято в таких умовах. Проте у своєму дописі, вона ніде не зазначила, що такі умови створила країна в якій вона зараз перебуває.

Українці давно зробили висновки. Позиція “невизначеності” та “нейтральності” сьогодні не допоможе зберегти свій статус та заробіток, тому ніхто не хоче бачити Кароліну на рідній землі, для всіх вона стала зрадницею.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.