facebook

Злата Огнєвіч показала Ані Лорак, хто головна співачка і тонко натякнула, що їй краще не сунутися сюди

Злата Огнєвіч у своєму Тік-тоці показала, як насправді виглядає Ані Лорак, коли намагається тримати нейтральну позицію і відкрито не визнавати чиюсь сторону. Підписникам дуже сподобалося, вони визнали відео співачки - найкращим.

Українська співачка Злата Огнєвіч потролила зрадницю Ані Лорак та показала, які ж мотиви, Кароліна насправді приховує за нейтральною позицією. Відео такого гумористичного жанру дуже сподобалося користувачам застосунку Тік-Ток. Пародія потрапила в рекомендації, її переглянули понад 200 тисяч разів. Підписники Злати відразу оцінили такі старання. Вона отримала багато схвальних коментарів та компліментів у свою адресу не тільки за акторську майстерність, а також і за досить відвертий наряд, який підкреслює всі переваги артистки.

Співачка потролила Ані Лорак
Співачка потролила Ані Лорак

Зрада Кароліни Куєк

Ані Лорак проміняла звання улюбленої співачки на титул головної зрадниці своєї країни. Після повномасштабного вторгнення, співачка зникла із своїх соцмереж та довго мовчала, закриваючи очі, на страшні події, які розгорнула росія проти України. Згодом вона все-таки з’явилася і почала розповідати, що готувала якісь музичні проєкти і тепер готова через свою творчість нести любов у маси. На події, які відбувалися в той час, у нашій країні, вона ніяк не реагувала.

Ані Лорак мовчить про війну в Україні
Ані Лорак мовчить про війну в Україні

На Новий рік артистка  вирішила розповісти на всю свою величезну аудиторію про свій гнів, страх та біль, які змогли затьмарити її святковий настрій, адже в ту ніч, її брат був змушений ховатися в підвалі та зустрічати свято в таких умовах. Проте у своєму дописі, вона ніде не зазначила, що такі умови створила країна в якій вона зараз перебуває.

Українці давно зробили висновки. Позиція “невизначеності” та “нейтральності” сьогодні не допоможе зберегти свій статус та заробіток, тому ніхто не хоче бачити Кароліну на рідній землі, для всіх вона стала зрадницею.

Популярне

Схожі статті

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?

Одні просять, щоб було що випити, інші – коней: що є у райдері Полякової, Каменських та інших артистів

Кожен артист висуває певні вимоги до організаторів концерту, куди їх запрошують. Ці вимоги називаються райдер. Окрім звичайних речей деякі артисти замовляють щось дійсно неординарне.

Дружина Романа Сасанчина, який переміг у “Голосі країни 10”, виплеснула свої емоції: “Дикий істеричний плач”

За родинним життям Романа Сасанчина стежить чимало людей після того, як молодик здобув перемогу в "Голосі країни". Дружина Іванна теж частенько виходить на зв'язок, розповідаючи про власні проблеми.

“Квартет вкупі”: Юрій Горбунов і Катерина Осадча замилували мережу цим фото. Дітки схожі, як 2 краплі води

Знаменитий український телеведучий Юрій Горбунов замилував мережу світлиною з родиною у повному складі. Ведучий не часто ділиться особистим життям, тому фото викликало безліч відгуків у мережі.

Зірка “Дизель Шоу” Яна Глущенко згадала жінку, за якою плакала вся країна: Марини Поплавської немає 6 років

20 жовтня 2018 року назавжди стало для акторів "Дизель Шоу" чорним днем. Адже саме тоді водій автобуса, в якому поверталися з гастролей, не впорався з керуванням. Підсумок став трагічним.