Гріша Решетнік показав, чим займається у свято Великодня: діти та кохана дружина поруч

Український телеведучий Григорій Решетнік поділився сімейними знімками та показав свою родину в повному складі. Діти артиста дуже схожі на свого зіркового тата. Вони дуже підросли, їх майже не впізнати.

Григорій Решетнік привітав своїх підписників із світлим святом – Великоднем. Побажав, щоб цей рік подарував українцям перемогу, злагоду, мир та щастя. Такі побажання телеведучий підкріпив сімейними фотографіями. Поруч лише найближчі та найрідніші Григорія.

 

Решетніка вважають зразковим чоловіком і татом, адже за такий довгий час його роботи на телебаченні, він ніяким чином не підмочив своєї репутації, а навпаки зарекомендував себе відповідальною та серйозною людиною, яка багато працює, щоб утримувати свою багатодітну родину. Сім’ї Григорія можна лише позаздрити, він багато років одружений на своїй коханій дружині – Христині Решетнік, яка подарувала йому трьох дітей. Хлочики дуже схожі на свого зіркового татуся.

Зіркова родина в повному скаді
Зіркова родина в повному скаді

Дружина ведучого повністю віддала себе родині та займається вихованням нащадків, хоча вона також має досвід роботи на телебаченні. Після першої вагітності, жінка не думала кидати свою роботу, а навіть в декреті допомагала чоловіку з його справами. Проте зараз Христина чудова мама, яка веде свою сторінку в Інстаграмі, займається блогерством. Мама трьох дітей обходиться без нянь та іншої додаткової допомоги, вона знає, що їй робити і як знайти підхід до кожного. Вона вважає, що діти не є перепоною для подорожей, тому завжди подорожують всією сімє’ю.

Христина Решетнік дружина відомого українського телеведучого
Христина Решетнік дружина відомого українського телеведучого

Навіть під час масованих ударів по Україні, їх родина не покидала Київ, а вже згодом було прийняте рішення тимчасово переїхати до Івано-Франківська.

Схожі статті

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.