Камалія після розлучення святкує Великдень разом із колишнім чоловіком та дітьми: не все ще втрачено

Камалія зі своїми донечками та колишнім чоловіком привітали всіх українців зі святом Великодня. Міцні обійми, посмішки та гарний настрій в стрічці співачки заряджають на позитив.

Українська співачка Камалія опублікувала тепле сімейне фото у своєму Інстаграмі. Привітала всіх зі святом та зазначила, що світло завжди перемагає темряву.

Розлучення з чоловіком-мільярдером

Зовсім нещодавно жінка шокувала всіх новиною, що вони з пакистанським бізнесменом Мохаммадом розлучаються, а вже сьогодні публікують фото всієї родини, що можливо є натяком про те, що вони знову разом.

Проте Камалія розповіла, що з колишнім чоловіком залишилися в хороших відносинах заради спільних дітей. Про причину свого розлучення вони не повідомляють, але можна пригадати конфліктну ситуацію  співачки, зі старшою донькою Захура, від першого шлюбу. Чоловік зайняв сторону своєї дитини, а Камалію це дуже образило.

Жінка не стала себе втрачати та заганяти в депресію, а почала багато працювати, просто з головою поринула в роботу, щоб простіше пережити складний етап у своєму житті.

Камалія розповіла про сварки з чоловіком
Камалія розповіла про сварки з чоловіком

Стосунки в них і раніше були натягнуті, жінка розповіла, що та її недолюблювала із самого початку, хоча вони ніколи не бачилися.

Однак, коли розпочалася війна, вони були вимушені покинути країну та поїхати на безпечну територію, так вони опинилися у Великій Британії, де власне і проживає донька Мохаммода зі своєю родиною. Також у жінок були непорозуміння, коли зірка погано відгукувалася про росіян. Їй це не подобалося, бо її мама росіянка і вона не хотіла це слухати. Хоч донька і не підтримує війну в Україні, але їй було прикро почути правду. Згодом Камалія повернулася на рідну землю, бо вони не змогли знайти спільної мови.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.