Джамала поділилася спогадами про свій рідний Крим: розповіла, як з мамою готувалися до світлої Пасхи

Джамала поділилася теплими спогадами про дитинство в Криму та як вони з мамою святкували Великдень. Завжди пекли різні паски та здобу, а пізніше йшли до своєї сусідки, яка розповідала цікаві історії.

Співачка Джамала вирішила розповісти про свої дитячі спогади святкування Великодня в Криму, де минула її юність. Зірка поділилася, як вона зі своїми близькими готувалася до цього свята, мама пекла паски, різну здобу та завжди виварювала яєчка. Не зважаючи на те, що вся родина виконавиці є кримськими татарами, вони жили в толерантності та завжди поважали свята інших людей та інших релігій.

Джамала опублікувала фото в українському національному вбранні і відразу її підписники засипали зірку компліментами.

Співачка розповіла про свою сусідку Віру Василівну, яка знала та розповідала на той час маленькій дівчинці історію її рідного Криму, вона дуже добре знала нашу рідну мову. У її спогадах, наразі окупована територія завжди виглядала охайно, з ошатними хатинками та доглянутими виноградниками.

Відома українська співачка Джамала показала фото з рідного Криму
Відома українська співачка Джамала показала фото з рідного Криму

Майбутня зірка годинами слухала, як все змінилося після депортації. Сусідку Віру Василівну із її родиною переселили з її постійного місця проживання в будинок кримських татар.

Після таких розповідей артистка йшла відпочивати на море і на прохолодному пляжі проводила свій вільний час. Це була її традиція, а мама йшла до церкви.

Чарівна Джамала підкорила серця українців
Чарівна Джамала поділилася своїми спогадами

Джамала звернулася до своєї аудиторії та попросила їх залишатися вдячними нашим захисникам, які боронять рідну землю. Вони роблять максимум для того, щоб сьогодні ми могли бути разом зі своїми близькими, адже  в таких умовах почали розуміти справжню цінність такої можливості.

Співачка активно волонтерить, вона продовжує збирати кошти на необхідне для наших бійців, а також для простих людей, які постраждали під час бойових дій.

Популярне

Схожі статті

Один типаж жінок: в Мережі порівняли молоду дружину Володимира Остапчука з його колишніми – як 2 краплі води

Підписники Володимира Остапчука порівняли його теперішню дружину з колишніми. Шанувальники знаменитості впевнені — дівчата мають схожий типаж.

Винен характер чи обставини? Чому Сергія Притулу “вигнали” з шоу “Хто зверху?” – Леся Нікітюк все пояснила

Відомий український ведучий Сергій Притула вже давно не веде шоу "Хто зверху?". Про те, що стало причиною цієї події, читайте у новому матеріалі від "Однієї хвилини".

Українсько-турецька красуня: при вигляді дочки Ані Лорак і Мурата Налчаджиоглу у всіх відняло дар мови

Єдина донька співачки Ані Лорак Софія росте такою ж талановитою та харизматичною, як її мама. В ранньому дитинств дівчинка була копією свого батька, та зараз Соня все більше стає схожою на Ані Лорак.