Дядя Жора з донечкою повеселили своїх підписників: чи залишилось щось на святковий стіл

Дядя Жора показав смішне відео зі своєю донечкою: синій язик та пасочки, все, що треба для святкування Великодня. Заспівали трендову пісню і всім підняли настрій. Обов'язково до перегляду.

Відомий шоумен Дядя Жора поділився зі своїми шанувальниками веселим відео. Вони з донечкою показали, що залишилося до їх святкового столу. Найменша дитина здивувала свого зіркового батька кольором язика, він був синім. Вона точно їла пасочки. Всі посміялися і залишились з гарним настроєм.

Дядя Жора не тільки співак, а ще багатодітний татусь. Вадим Мічковський (справжнє його ім’я) виховує разом із своєю дружиною Наталією трьох доньок – Уляну, Устиму та Аміну. Старша дитина в подружжя з’явилася після двох років зустрічань. Батьки дівчинки розповідають, що Уляна – копія тата, не тільки в зовнішньому вигляді, а ще й за характером нагадує співака.

Вадим Мічковський із своєю дружиною та старшими донечками
Вадим Мічковський із своєю дружиною та старшими донечками

Устіна – це друга дитина в зірковій родині, вона вже “мамина доця”, а в 2017-му році на світ з’явилася маленька Аміна, яка сьогодні стала головною героїнею гумористичного відео, яке опублікував її батько.

Український співак ніжно обіймає наймолодшу донечку Аміну
Український співак ніжно обіймає наймолодшу донечку Аміну

Допомога українській армії

Вадим Мічковський заснував свій благодійний фонд, щоб допомагати дітям, переселенцям та військовим. Зараз такий час, коли потрібно всім згуртуватися та докладати багато зусиль, щоб якомога швидше настала наша перемога. Дядя Жора розповідав, що на даний момент займатися благодійністю дуже складно, адже кількість гуманітарної допомоги зменшилася в рази, то він активно шукав можливості, щоб покращити стан свого фонду.

Він з командою зміг допомогти великій кількості людей, проте зовсім не збирається зупинятися.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.