Українсько-турецька красуня: при вигляді дочки Ані Лорак і Мурата Налчаджиоглу у вас відніме дар мови

Відома співачка Ані Лорак у шлюбі з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу народила дівчинку. Софія росте власницею незвичайної зовнішності, адже її батьки українка і турок.

В 2011 році Ані Лорак народила дочку Софію, перебуваючи в шлюбі з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу. Вони познайомились в одному з турецьких готелів, де співачка відпочивала, а Мурат працював. Курортний роман переріс у серйозні стосунки, які довели їх до весілля.

Але ідеальна на вигляд сім’я виявилась не такою щасливою, як здавалося фанатам. В 2019 році зіркове подружжя розлучилося, Ані Лорак подала на розлучення після того як чоловік їй зрадив. Дитина артистки залишилась жити з нею в москві і вони продовжують там жити не зважаючи на повномасштабне вторгнення, в той час як Мурат Налчаджиоглу через свою косметичну компанію допомагає українським захисникам.

Намагаючись всидіти на двох стільцях, Лорак продовжує випускати нові пісні та виховує дочку. В свої 11 років Софія проявляє характер, експериментує із зовнішністю, шукає шляхи для самореалізації. Співачка з розумінням відноситься до експериментів спадкоємиці. Коли дочка захотіла пофарбувати волосся, зіркова мама не заборонила, але не дозволяє їй сидіти в соцмережах, тому що вона робила це замість  навчання і успішність сильно впала.

Єдина дочка Ані Лорак від Мурата Налчаджиоглу росте справжньою турчанкою
Дочка Ані Лорак від колишнього Мурата виросла українсько-турецькою красунею

Зовнішність дівчинки вийшла дуже цікавою – більшість рис вона взяла від батька, але все таки росте українсько-турецькою красунею.

Дочка Ані Лорак від колишнього Мурата виросла українсько-турецькою красунею
Дочка Ані Лорак від колишнього Мурата виросла українсько-турецькою красунею

Нещодавно знаменитість розсекретила новий роман з колишнім “Містером Іспанія” Ісааком Віджраку. Софія нормально це сприйняла, хоча підтримує теплі стосунки з батьком та їздить з ним і його новою коханою на курорти.

Вона моя подруга. Вона все розуміє, вона підтримує мене. Мені пощастило! Взагалі, дочка – це кайф. Дочка – це споріднена душа, твоя роднюся, яка тебе підтримує, розуміє. Вона мені каже: “Мама, я хочу, щоб ти була щасливою. Ти зараз зажата”. А потім я говорю їй: “Я хочу з тобою поговорити”. Вона відповідає: “Я не в ресурсі”. Де вона це прочитала? Я спілкуюся з нею як із дорослою людиною

, – розповіла Лорак в інтерв’ю.

Як зараз виглядає донька Ані Лорак
Дочка Ані Лорак від колишнього Мурата виросла українсько-турецькою красунею

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.