З батьками познайомились, можна й весілля гуляти: Ірина Сопонару розповіла про стосунки з британцем Рісом

Відома українська актриса й гумористка Ірина Сопонару давно зустрічається із заморським бойфрендом. Нещодавно знаменитість навіть познайомила коханого зі своїми батьками

Ірина Сопонару, відома українська актриса й зірка ситкому “Одного разу під Полтавою”, нині не лише успіху в професійному житті здобула, а й і на особистому фронті може похизуватись щастям. Знаменитість давно зустрічається з чоловіком Рісом, який народився і виріс у Великобританії. Зіркова пара встигла довести, що їхні стосунки є доволі серйозними, адже Сопонару деякий час тому познайомилась із батьками коханого. Тепер зірка встигла представити заморського красеня і своїм батькам.

У нещодавньому інтерв’ю для “ЖВЛ” знаменитість детальніше розповіла про стосунки з Рісом. Ірина Сопонару зазначила, що нині він активно вивчає українську мову, оскільки хоче залишитись жити в Україні. До слова, про це було відомо давно, адже познайомилась актриса зі своїм бойфрендом в одному із закладів Києва, коли Ріс вже деякий час жив в українській столиці.

Ірина Сопонару розповіла про стосунки зі своїм бойфрендом Рісом
Ірина Сопонару розповіла про стосунки зі своїм бойфрендом Рісом

Розповідаючи про успіхи коханого у вивченні мови, Ірина Сопонару зазначила, що він навчається завдяки спеціальному мобільному додатку. Втім, зробити карколомних успіхів Рісу не вдалось. Річ у тім, зізнається українська актриса, що він дуже багато працює. Знаменитість розповіла, що її бойфренд вже працює, коли вона прокидається, та ще сидить за працею, коли вона засинає. Втім, додала зірка, найголовніше у вивченні мови – бажання й підтримка, а вони в нього є.

Пригадала зірка й вечір знайомства свого бойфренда з батьками.

“Переклала, переклала! Щось одне не переклала, все, якось розмова розсипається. Тому відпочивали всі, крім мене, в той вечір, розумієте?” – пригадала Сопонару.

Ірина Сопонару давно зустрічається британцем Рісом
Ірина Сопонару давно зустрічається британцем Рісом
Ірина Сопонару зі своїм коханим бойфрендом
Ірина Сопонару зі своїм коханим бойфрендом

Не могла зірка у новому інтерв’ю оминути й тему заміжжя. Знаменитість зізналась, що її коханий ще не освідчився їй, хоча вона йому делікатно натякала. На всі натяки Ріс відповідав, що в нього є свій план, якого він дотримується.

Саме тому Ірина Сопонару вирішила не тиснути на коханого, адже, зізнається, вона хоче, аби все було виключно з його бажання. Крім того, зірка хоче, аби він освідчився так, як він вважає було б ідеально.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.