Обрали кар’єру, а не сім’ю: Андрій Данилко, Могилевська та інші зірки, які вже ніколи не стануть батьками

Для когось сім'я – сенс всього його життя, в той час, як інші вважають кар'єру важливішою за народження дітей. Так, в українському шоу-бізнесі багато тих, хто проміняв сімейне щастя на успіх на сцені.

Чи народжувати дітей, вирішує кожен сам. Хтось вважає дітей сенсом свого життя, хтось свідомо обирає жити без дітей, а хтось в погоні за кар’єрою просто не встигає обзавестись сім’єю.

Андрій Данилко

Данилко зазначив, що вже ніколи не одружиться
Обрали кар’єру, а не сім’ю: Андрій Данилко

В цьому році відомому українському артисту Андрію Данилку виконується 50 років. До цього часу чоловік жодного разу не був одружений і не має дітей. Данилко не любить говорити на тему особистого життя, але запевняє, що вже навряд чи буде з кимось жити разом. За словами артиста, він змирився з тим, що у нього ніколи не буде сім’ї і не хвилюється з цього приводу.

Ось не дано мені, нічого страшного. Що таке особисте життя? Є багато інших цікавих речей. Робота, наприклад

, – заявив Данилко в одному з інтерв’ю.

Наталія Могилевська

Наталія Могилевська звернулася до своїх підписників
Обрали кар’єру, а не сім’ю: Наталія Могилевська

Наталії Могилевській – 47. Співачка не одружена та не має дітей. Очевидно, що співачка вже сама не зможе народити, навіть якщо захоче. Наталія зізнається, в молоді роки вона думала лише про кар’єру, а дітей відкладала на потім. А потім, то не було чоловіка, то не було підходящого моменту.

Зараз Могилевська зізнається, що мріє відчути радість материнства. Співачка поговорює про усиновлення, але остаточне рішення вона ще не прийняла.

Руслана Лижичко

Чоловік Руслани Лижичко Олександр Ксенофонтов
Обрали кар’єру, а не сім’ю: Руслана Лижичко

Виконавиця “Диких танців” Руслана Лижичко вже більше 25 років перебуває в шлюбі, але мамою вона так і не стала. Співачка зізнається, що вони з чоловіком довгий час були зациклені на кар’єрі і не думали про дітей. Втім зараз зіркове подружжя планують стати батьками. Трішки більше року назад Руслана в інтерв’ю відкрито заявила, що вони з чоловіком роблять все, аби у них найближчим часом з’явилася дитина. Імовірно, артистка говорила про сурогатне материнство, адже з огляду на її вік, самій завагітніти їй було складно. Поки що зіркове подружжя не оголошували про швидке поповнення в родині, ймовірно вони відклали батьківство через війну в Україні.

spot_img

Схожі статті

Нереальна смакота на обід або вечерю. Картопляне пюре та трохи фантазії: рецепт картопляних кульок у соусі

Багато хто шукає смачний варіант обіду. Відповідних страв існує безліч. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому і сподобається вам із першої спроби.

Найкращий десерт з “нічого”. Готую кілька разів на тиждень, з’їдають за хвилини: рецепт пирога із вишнею

Усі ми в душі ласуни, а мрія вечеряти апетитними десертами для багатьох головна. Для таких ситуацій чудово підходить ситний пиріг із сиром та вишнями. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

Замість майонезних салатів готую “Вітамінний”: всі просять рецепт. З такою заправкою і “Олівʼє” стане ПП

Приготувати корисний та смачний салат можна з найпростіших продуктів. Але особливим його робить один секретний інгредієнт – заправка. Дізнайтеся, як приготувати справжній шедевр за короткий час.