Пластичний хірург, священник, депутат і меценат: ким працюють колишні чоловіки Камінської, Осадчої і Камалії

У багатьох українських зірок великий досвід стосунків. Катя Осадча, Слава Камінська і Камалія виходили заміж за чоловіків дуже цікавих професій.

Редакція “Одна хвилина” знайшла цікаву інформацію, ким працюють колишні чоловіки відомих українських зірок Катерини Осадчої, Слави Камінської і Камалії.

Телеведуча Катерина Осадча до шлюбу з шоуменом Юрієм Горбуновим, в якого закохалась на роботі, була заміжня за бізнесменом і депутатом Олегом Поліщуком. У подружжя народився син Ілля, який зараз отримує вищу освіту в престижному вузі в США. Причиною розлучення пари стала різниця у віці та небажання йти на компроміс. Олег хотів класичну дружину, яка буде займатись домом і дітьми, а Катя була молода, амбіційна і мріяла про кар’єру. На цьому вони і не зійшлись.

Ким працюють колишні чоловіки Камінської, Осадчої і Камалії
Ким працюють колишні чоловіки Камінської, Осадчої і Камалії

Співачка з гурту “НеАнгели” Слава Камінська два рази виходила заміж. Всі знають про її другого колишнього Едгара Камінського, який працює пластичним хірургом. Від нього артистка народила двох дітей, сина Леонарда та дочку Лауру. Едгара деякі зіркові клієнти звинувачували у непрофесійності. Даша Квіткова робила ринопластику у нього за великі гроші, але залишилась незадоволена результатом і не змогла домогтись виправлення ситуації, тому що він виїхав з України. Екс-віагрянка Міша Романова робила у Камінського мамопластику, коли була вагітна, але не знала про це, а лікар поставився недбало до положення клієнтки і провів операцію все одно.

Ким працюють колишні чоловіки Камінської, Осадчої і Камалії
Ким працюють колишні чоловіки Камінської, Осадчої і Камалії

Про першого колишнього чоловіка Слави знають не всі. В молодості вона вийшла заміж за бізнесмена Євгена, який сьогодні кардинально змінив професію і став священником. Зірка зберегла дружні відносини з ним і нещодавно зворушливо привітала його з днем народження в своєму Інстаграм-блозі.

Найбагатша співачка України Камалія тепер також має колишнього чоловіка. Її шлюб з пакистанським мільядером Мохаммадом Захуром розпався після 20 років разом. Екс-обранець зіркової красуні – засновник і основний власник групи компаній ISTIL Group, співзасновник музичної премії YUNA, філантроп і меценат.

Ким працюють колишні чоловіки Камінської, Осадчої і Камалії
Ким працюють колишні чоловіки Камінської, Осадчої і Камалії

Після новини про розлучення Камалія і Захур продовжують бути разом і вселяють надію в прихильників, що вони все таки возз’єднаються.

Популярне

Схожі статті

Від колишньої краси не залишилося і сліду: як зараз виглядає співачка Тетяна Овсієнко, яка була зіркою 90-х

Тетяна Овсієнко була зіркою 90-х років, але останнім часом вона дуже рідко виходить у світ. А коли це стається, публіка не впізнає колишню солістку гурту "Міраж".

Лінивий курник із м’ясом, грибами та сиром: з таким пирогом і гаряче не треба! Оригінальна закуска на свято

Рецепт ароматного та ситного пирога, який нікого не залишить байдужим. Ця закуска стане чудовим варіантом як для святкового, так і для повсякденного столу.

Подруга пригостила і я рецептик швидко собі записала: стакан кефіру + 4 картоплини. Смакота на всю родину

Якщо немає ідей, що нового приготувати на сніданок із залишків продуктів, спробуйте цей рецепт картопляних коржиків. Він стає в нагоді, коли немає часу на довге стояння біля плити.