Нова дружина Остапчука Полтавська назвала причину, чому могла б і не зустрічатись з ним: “Мене лякала його…”

Нова кохана відомого українського шоумена і телеведучого Володимира Остапчука чесно зізналась, що вони з ним могли б ніколи і не бути разом. Катерина Полтавська пояснила, чому

Особисте життя відомого українського шоумена й телеведучого Володимира Остапчука останнім часом не дає шанувальникам спокою. У минулому зірка розлучився з матір’ю своїх дітей заради стосунків із нотаріусинею Христиною Горняк, а восени 2022 року розірвав вже другий шлюб і невдовзі почав стосунки з молодшою на 16 років Катериною Полтавською.

Ба більше, майже пів року знаменитість не коментував чутки про друге розлучення, початок нового роману й навіть поголос про його третє весілля. Нагадаємо, що у лютому цього року на сторінках новоспеченої парочки з’явились неоднозначні Історії, в яких вони натякнули на одруження. Після цього нова кохана шоумена почала носити обручку.

Володимир Остапчук і його нова дружина Катерина Полтавська
Володимир Остапчук і його нова дружина Катерина Полтавська

Втім, нещодавно зіркова пара таки підтвердила офіційно свої стосунки. Після шквалу привітань від шанувальників на Остапчука та Полтавську посипалась велика кількість запитань. Зокрема, шанувальники поцікавились, як почались їхні стосунки та чи одразу нова дівчина телеведучого зрозуміла, що він – її чоловік.

В особистому блозі в соціальній мережі Інстаграм Катерина Полтавська не стала приховувати деталей. Так, зірка зізналась, що рішення почати стосунки вони прийняли разом, втім спершу вона вагалась, чи варто зустрічатись з Остапчуком. Річ у тім, зізналась блогерка, що “стосунки з публічною людиною мають нюанси”,  а саме – небажана й неконтрольована увага публіки.

Дівчина зізналась, що вона не пам’ятає, що було в її думках після першого побачення з шоуменом, втім своїм подругам вона ледве не присягалась, що ноги її на другому побаченні з Остапчуком не буде. За зізнанням Полтавської, її дуже лякала його професія. Втім, після дорослої розмови знаменитості зрозуміли, що слід спробувати. Про це рішення сьогодні Полтавська аж ніяк не шкодує.

Катерина Полтавська розповіла, як починались її з Остапчуком стосунки
Катерина Полтавська розповіла, як починались її з Остапчуком стосунки

Нагадаємо, що нова дівчина та ймовірно дружина відомого українського шоумена й телеведучого працює медійницею у Києві. 22-річна Катерина Полтавська раніше працювала у сфері реклами, а також має диплом журналістки.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.