Забуті зірки чи не виправдані очікування: куди поділися брати Борисенки та чим займаються

Зірки відомого гурту стрімко набирали популярність і стали улюбленцями багатьох, але ніхто не очікував, що слава так швидко закінчиться. Ви будете здивовані, коли дізнаєтесь чим займаються брати-близнюки зараз.

Олександр та Володимир Борисенки стали відомими завдяки своєму дуету, який неабияк подобався всім глядачам. У 2000-х роках їм вдалося здобути велику армію  вірних прихильників. “Фабрика зірок-3” стала початком їх стрімкої популярності. Перемогти на проєкті в них не вийшло, проте він став поштовхом до розвитку музикальної кар’єри.

Брати Борисенки на початку свого творчого шляху
Брати Борисенки на початку свого творчого шляху

Після шоу хлопцям не вдалося утримати свою швидко здобуту славу, вони випускали кліпи, записували пісні, проте згодом зосередилися на особистому житті. Відомо, що зірковому дуету пропонували співпрацю Потап та Юрій Нікітін, але вони відмовилися і вирішили працювати самостійно.

Хлопці, які підкорили не одне жіноче серце
Хлопці, які підкорили не одне жіноче серце

На жаль, події на Майдані призупинили гурт, вони не розуміли як складеться ситуація далі і накопичені заощадження витрачати не стали, хоча перед цим розробили для себе стратегію та планували розвиватися в музичній індустрії. Події склалися так, що вони навіть не спробували реалізувати задумане.

Вперше за довгий час зірковий дует з’явився в медійному просторі, вони записали інтерв’ю зі Славою Дьоміним. Стало відомо, що Вова Борисенко зараз працює креативним копірайтером і тісно пов’язаний з рекламним бізнесом, а Саша займається створенням новинних роликів.

Вова Борисенко під час розмови зі Славою Дьоміним
Вова Борисенко під час розмови зі Славою Дьоміним

Вова розповів, що йому прийшла повістка, але через стан здоров’я він не пішов служити. Хлопець стоїть на обліку в лікаря, бо в нього епілептичний синдром, який супроводжується судомами, у нього бувають приступи.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.