Битва весільних суконь українських зірок: Кароль у слоновій кістці, Каменських у білосніжному, Гросу як Барбі

Зіркові дружини, які приголомшили всіх своїми весільними сукнями. Дуже сміливо обрати такі наряди за величезні кошти, невже зараз так одягаються? Всі деталі в цьому матеріалі

Боротьба за першість між зірками проявляється не тільки в робочій сфері, а ще й далеко за межами їх творчості. Кожній жінці хочеться виглядати вишукано та стильно, особливо, коли це – весілля.

Українські артистки не пошкодували часу та можливостей, щоб обрати для себе сукню своєї мрії, в якій вона скаже “так” для свого коханого чоловіка.

Весільний образ NK

Настя Каменських обрала для себе розкішну сукню кольору айворі, яка ідеально підкреслила фігуру співачки. Вона дуже відповідально віднеслася до цієї справи та прискіпливо обирала своє весільне плаття. Жінка зібрала “групу підтримки” та вирушила до салону в пошуках того самого. Настя переміряла все, що було в тому магазині, а її дівчата після кожної примірки захопливо вигукували, що це саме те, що шукала NK.

Неймовірна Настя Каменських у своїй весільній сукні
Неймовірна Настя Каменських у своїй весільній сукні

Проте артистка довірилась власним відчуттям і коли приміряла шедевр від ізраїльського дизайнера, вона точно зрозуміла – воно.

Наряд Тіни Кароль

Тіна Кароль, коли виходила заміж за Євгена Огіра обрала для себе довгу шовкову сукню в кольорі слонової кістки. Вона була пишна та з відкритими плечима, все як у справжніх принцес. Артистка зізнавалася, що під час пошуку весільного плаття, вона обирала його так, щоб приховати свій живіт, адже тоді вона була при надії. Коштовні камні на бюсті виглядали вишукано та стильно.

Весільний образ Тіни Кароль
Весільний образ Тіни Кароль

Сукні Аліни Гросу

Аліна Гросу побила всі рекорди та здивувала всіх присутніх, наречена за день змінила чотири сукні. Вона так і не змогла визначитися з весільним вбранням, тому вирішила позувати у всіх. Кожен образ сів просто ідеально та підкреслив всі принади співачки.

Весільний образ №1
Весільний образ №1
Наряд №2
Наряд №2
№3
№3

Популярне

Схожі статті

“Чоловіка тобі багатого”: Ксенія Мішина в латексі дала пораду всім жінкам, які і самі можуть розбагатіти

Ксенія Мішина продемонструвала кадри з нової фотосесії. Окрім того, знаменитість поділилась роздумами стосовно фрази, яку вона чула багато разів.

Таємнича Клавдія Петрівна показалася на концерті в Артема Пивоварова та в його кліпі: як виглядає співачка

Зірка TikTok Клавдія Петрівна здобула шалену популярність, оскільки записує пісні й знімає кліпи, не показуючи свого обличчя. До ажіотажу довкола особи виконавиці доклав руку й Артем Пивоваров.

З простого хека за 15 хвилин готую смачну страву як у ресторані: навіть сковороду мити не треба. Це вау

З будь-якої простої і недорогої риби можна приготувати якісну страву ресторанного рівня, яка здивує всіх вишуканим смаком. Спробуйте приготувати хек з томатами на сковороді.