Вова Остапчук ніжиться в обіймах нової дівчини: 16 років різниці не завада коханню

Володимир Остапчук нещодавно розповів, що він в стосунках з молодою журналісткою, яка любить готувати артисту страви в пікантних нарядах. Вік не є перешкодою для закоханих, вони разом і не зважають на думку інших.

Володимир Остапчук поділився ніжним відео зі своєю коханою. Пара міцно тримається за руки і закохано дивляться один на одного. У повітрі відразу відчувається аромат любові та почуттів.

Відомо, що зірка зараз перебуває в стосунках з 22-річною Катериною Полтавською, яка за освітою журналістка. Раніше вони не афішували, що разом і тримали цю інформацію в секреті. Шанувальники активно спостерігали за Інстаграмом дівчини і змогли розсекретити їхні почуття.

Раніше Катерина публікувала знімки, але без обличчя Володимира, проте спільні місця, які вони відвідували, змогли вказати на те, хто ж нова обраниця телеведучого.

Володимир Остапчук і його нова дівчина Катерина Полтавська
Володимир Остапчук і його нова дівчина Катерина Полтавська

Молода журналістка хизується своєю фігурою в соціальній мережі та показує, як готує борщ своєму коханому, але не всі підписники оцінили її старання.

Нагадаємо, що шоумен був двічі одружений. З першою дружиною, вони були 12 років разом та виховували двох дітей.  Всі вважали, що шлюб Олени Войченко з Володимиром Остапчуком був ідеальним, але згодом колишня почала розповідати вражаючі подробиці, які сам артист заперечує.

Володимир Остапчук та Олена Войченко
Володимир Остапчук та Олена Войченко

Другою дружиною стала Христина Горняк з якою він прожив два роки. Подейкували, що тривалий період часу в їх стосунках були проблеми, вони не транслювали спільний контент і тоді всі почали говорити про можливе розлучення. Згодом стало відомо, що інформація підтвердилася і вони з Христиною більше не разом. Ніяких коментарів про саму причину розставання колишні не надавали, але близький друг Остапчука розповідав, що ведучий складно переживав цей період.

Христина Горняк з колишнім Чоловіком
Христина Горняк з колишнім чоловіком

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.