Ірина Федишин палко обіймалася під час свого виступу з шанувальником: подарував їй квіти

Ірина Федишин в міцних обіймах іншого, цей загадковий чоловік подарував артистці великий букет квітів. Що відбувається в зіркового подружжя, невже шлюб тримається на волосинці?

Співачка Ірина Федишин активно займається волонтерством та допомагає ЗСУ. Вона неодноразово надсилала гуманітарну допомогу та продовжує підіймати бойовий дух нашим захисникам, своїми піснями.

Хлопці вирішили зробити зірці приємно та під час концерту подарували співачці величезні букети квітів, вона була приємно шокована. Такими подробицями жінка поділилася у своєму Інстаграмі. Лунали бурні оплески, а Ірина розгублено приймала таку вдячність, адже зовсім не очікувала подібного.

 

Особисте життя співачки

Артистка в щасливому шлюбі з продюсером Віталієм Човником, побралася пара в липні 2006 року. Зараз вони виховують двох хлопчиків – Юрія, якому 11 та Олега – 6 років. Познайомилась майбутня родина на одному із заходів, де Федишин виступала, а її майбутній чоловік був ведучим, який відразу помітив яскраву виконавицю. Того ж дня Віталій подзвонив Ірині та спитав як справи, кожна телефонна розмова стала довшою та приємнішою.

Ірина Федишин в обіймах свого чоловіка
Ірина Федишин в обіймах свого чоловіка

Продюсер відразу зрозумів, що хоче бути з цією жінкою та після декількох місяців зустрічань попросив її стати його дружиною. Молода співачка не оцінила такої пропозиції та зовсім не хотіла виходити заміж. Човник виявився наполегливим та не думав здаватися, він зміг переконати її в зворотному. Через невеликий проміжок часу, він освідчився коханій та почув завітне “так”. Федишин сильно закохалася в продюсера.

Вся родина артистки
Вся родина артистки

З нагоди 15 річниці шлюбу зіркове подружжя вирішили зіграти весілля ще раз. Все було, немов у казці. Жінка їздила на кареті, одягла весільну сукню з довгим шлейфом її осипали пелюстками троянд та дарували безліч компліментів. Родина вирішила втілити в реальність те, що не вийшло зробити 15 років тому.

Схожі статті

42-річна Лілія Ребрик пригадала, як пройшли її пологи та показала фото з клініки: “Максимально легко”

Лілія Ребрик розсекретила, як пройшли її треті пологи. Телеведуча показала зворушливе фото з пологового будинку, на якому позує разом з коханим чоловіком.

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.