Святослав Вакарчук зізнався, що сумує за Скрябіним: “Так хочеться, щоб Кузьма був тут, поруч з нами”

Вакарчук поринув у спогади та згадав свого друга Кузьму, який 8 років не з нами. Співак досить емоційно поділився своїми думками та попросив інших цінувати те, що маємо.

Лідер гурту “Океан Ельзи” Святослав Вакарчук, поділився зі своїми підписниками зворушливим дописом. Артист пригадав перші роки Океанів, осяжний запах Львова та харизматичного Кузьму Скрябіна, якого вже немає 8 років. Співак сумує за своїм другом і досить емоційно написав про ці спогади. Попросив своїх прихильників цінувати все, що в них є, адже воно того дійсно вартує.

Відомо, що Вакарчук допоміг створити новий формат колективу Кузьми – “Скрябін і друзі”. Ольга Михайлівна (мама Скрябіна) хотіла, щоб гурт її сина продовжив своє існування і тоді на допомогу прийшов Святослав. Артист допоміг організувати концерти, які пройшли дуже вдало. Тоді всі зрозуміли, що в такому форматі він може й буде існувати.

 

Історія Гурту ОЕ

Все почалося в далекому 1994 році і відтоді гурт зміг вибороти прихильність багатьох і навіть сьогодні вважається одним з кращих рок- i live- гуртом Східної Європи. Свою першу пісню Вакарчук написав у 15 років, а ще за два з’явилася перша композиція. Легендарна пісня “Відпусти”, яка стала справжнісіньким хітом.

Океан Ельзи
Океан Ельзи

Вакарчук був у гурті “Клан тиші”, вони з командою виступали в ресторанах та барах, а згодом і зовсім припинив своє існування. Тоді майбутня зірка прийняла рішення створити власну групу. Запропонував своїм товаришам і відтоді утворився новий колектив “Океан Ельзи”. Не дивлячись на успіх їх команди, справжня популярність почалася в 2001 році, коли в них з’явився новий альбом “Модель”. Всі захоплювалися лідером гурту, адже в його голосі відчувалася харизма, яка неабияк подобалася його шанувальником. Незважаючи на постійні зміни в колективі, вони продовжують дарувати прихильникам свою творчість.

spot_img

Схожі статті

Такого сала завжди мало: ріжеться як масло, а на смак як елітна буженина. Мій ходовий рецепт за 10 хвилин

Закуска з солоного сала є найоптимальнішим варіантом – виручить у будь-яку скрутну хвилину. До того ж надасть ситості всій родині. За 10 хвилин усе підготуєте, а за 3 дні можна буде й скуштувати.

Нереальна смакота на обід або вечерю. Картопляне пюре та трохи фантазії: рецепт картопляних кульок у соусі

Багато хто шукає смачний варіант обіду. Відповідних страв існує безліч. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому і сподобається вам із першої спроби.

Найкращий десерт з “нічого”. Готую кілька разів на тиждень, з’їдають за хвилини: рецепт пирога із вишнею

Усі ми в душі ласуни, а мрія вечеряти апетитними десертами для багатьох головна. Для таких ситуацій чудово підходить ситний пиріг із сиром та вишнями. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.