Оксана Білозір покинула чоловіка, який служить в ЗСУ: друг Винника Недзельський розповів про розлучення

65-річна українська співачка Оксана Білозір розлучилася зі своїм чоловіком після 33 років шлюбу. Про це розповів вже колишній чоловік співачки Роман Недзельський в інтерв'ю.

Українська співачка Оксана Білозір і музикант Роман Недзельський прожили в шлюбі 33 роки і мають двох дітей. Проте і цей шлюб тріснув після початку повномасштабної війни в Україні. Роман Недзельський, який вже більше року служить в ЗСУ дав інтерв’ю Rostyslove Production і зізнався, що вже офіційно розлучений зі співачкою. Ба більше, чоловік заявив, що був проти розлучення, але їх розлучили через суд.

Було все банально. Я отримав повістку в суд і нас розвели

, – розповів Недзельський.

Чоловік зізнався, що тричі не зміг явитися в суд, оскільки він служить в ЗСУ, тому їх розлучили автоматично.

Оксана Білозір покинула чоловіка, який служить в ЗСУ
Оксана Білозір покинула чоловіка, який служить в ЗСУ

Схоже, для Романа Недзельського рішення Білозір було несподіванкою. Чоловік розповів, що на фронті неодноразово бачив ситуації, коли його побратими дізнавались, що втратили сім’ю і не думав, що так трапиться і з ним. Втім, в один день йому прийшла повістка в суд і він дізнався, що дружина його покинула. Розлучилися Білозір і Недзельський наприкінці 2022 року.

На питання інтерв’юера, чи Оксана Білозір цікавиться зараз, як справи її екс-чоловіка на фронті, Недзельський зізнався, що ні. Жінка взагалі не зв’язується зі своїм екс-чоловіком.

Цікаво, що стосунки Білозір і Недзельського погіршилися саме під час повномасштабної війни, адже чоловік запевнив, що ще рік назад він мав гарні стосунки з дружиною. Схоже, ця подружня пара просто не пройшла випробування відстанню і війною.

До слова, Роман Недзельський чи не єдиний інформатор про стан українського співака, який зник з інфопростору, Олега Винника. Так, Винник декілька разів передавав позашляховики на ЗСУ саме через Недзельського. Чоловіки підтримують зв’язок. Саме Роман Недзельський спростував інформацію про те, що у Винника онкологія і саме тому він знаходиться у Німеччині. Роман заявив, що нещодавно спілкувався з артистом і може впевнено сказати, що він здоровий і “живіший всіх живих”.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.