“Без секретних мотивів”: Даша Квіткова пояснила, чому після розлучення носить каблучку на безіменному пальці

Українська блогерка та колишня дружина ведучого Нікіти Добриніна Даша Квіткова пояснила, чому й досі не знімає зі свого безіменного пальця вишуканої каблучки

Відома українська блогерка та бізнесвумен Даша Квіткова зустріла свого майбутнього колишнього чоловіка на реаліті-шоу “Холостяк”. Зіркова пара буквально була живим прикладом, що на телепроєкті реально знайти своє кохання. Саме тому звістка про розлучення знаменитостей стала шоком для всіх шанувальників.

В інтерв’ю для Маші Єфросиніної Даша Квіткова на початку цього року зізналась, що вони з Нікітою Добриніним після довгої та важкої розмови, сповненої сліз, прийняли рішення розірвати стосунки. Втім, зіркова пара висловила бажання підтримувати здорові батьківські взаємини, аби їхній спільний син зростав у щасті та комфорті.

Даша Квіткова оголосила про розлучення з Нікітою Добриніним на початку цього року
Даша Квіткова оголосила про розлучення з Нікітою Добриніним на початку цього року

Втім, навіть після новини про те, що відома українська блогерка більше не заміжня, шанувальники продовжували помічати на безіменному пальці зірки масивну вишукану каблучку. Питаннями про те, чому знаменитість продовжує носити її після розлучення, фанати забили Даші Квітковій всі особисті повідомлення. Саме тому нещодавно блогерка на своїй сторінці в соціальній мережі Інстаграм вирішила пояснити, чому не знімає прикрасу.

Квіткова зазначила, що пояснює підписникам “раз і назавжди”. Передусім, повідомила Даша Квіткова, шанувальники переплутали руки. Насправді зірка носить каблучку не на правій, а на лівій руці. Крім того, зірка пояснила, що купила собі обручку сама, а носить її просто, тому що їй так хочеться. Блогерка наголосила, що ніяких секретних мотивів у цьому вона не приховує.

Даша Квіткова пояснила, чому носить каблучку на безіменному пальці
Даша Квіткова пояснила, чому носить каблучку на безіменному пальці

Нагадаємо, що нещодавно стало відомо про переїзд Даші Квіткової. Зірка разом із сином вирішила з’їхати з будинку, який будувала у шлюбі з Нікітою Добриніним, до іншого місця. Про причини такого несподіваного рішення зірка не повідомляє. Так само мовчить блогерка й про подробиці свого особистого життя.

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.