Новий власник замку Алли Пугачової планує перетворити його на крематорій: “Буде призначений для нашої еліти”

Нещодавно у мережі повідомили, що популярна російська артистка та її чоловік продали свій маєток у підмосков'ї. Новий власник замку повідомив, що хоче зробити там крематорій, трунову майстерню та музей історії цвинтарної справи

Відома російська співачка Алла Пугачова деякий час тому переїхала жити до іншої країни. Рідну росію знаменитість вирішила покинути на тлі цькувань через антивоєнну позицію. Знаменитість забрала дітей та разом із чоловіком Максимом Галкіним оселилась в Ізраїлі. Ще восени минулого року після остаточного переїзду зіркового подружжя мережею почали гуляти чутки про те, що вони планують продати свій шикарний замок у підмосков’ї.

Нещодавно медіа повідомили, що артистам таки вдалось розпрощатись з майном у рідній країні. Тепер стало відомо, хто став новим власником маєтку та що збирається з ним зробити. Так, за повідомленнями російських ЗМІ, придбав замок Стас Барецький, російський бізнесмен та колишній учасник гурту “Ленінград”. Він віддав за нерухомість близько 400 мільйонів рублів.

У мережі повідомили, що Стас Барецький став новим власником маєтку Алли Пугачової
У мережі повідомили, що Стас Барецький став новим власником маєтку Алли Пугачової

Стас Барецький не став приховувати своїх намірів. Бізнесмен розповів, що збирається кардинально змінити планування та взагалі призначення маєтку. За словами знаменитості, він планує побудувати на території замку крематорій та навіть розмістити в будинку, який Максим Галкін колись зводив, аби жити з родиною, трунову майстерню.

Крім того, у плани російського бізнесмена входить створення на території колишнього маєтку Примадонни та її чоловіка музею. Втім, культурний куточок буде присвячений не класичній історії тієї чи іншої країни. Так, за словами Стаса Барецького, він планує створити “музей історії цвинтарної справи, де можна буде дізнатися все про цвинтарі від часів Івана Грозного до наших днів”.

У медіа повідомили, що буде на місці замку Пугачової та Галкіна в підмосков'ї
У медіа повідомили, що буде на місці замку Пугачової та Галкіна в підмосков’ї

До того ж, повідомив у коментарі для медіа бізнесмен і продюсер, реконструйоване за його планом житло буде призначено для російської еліти.

Схожі статті

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.

Ніжний салат з куркою та огірками, який готую не лише на свята: завжди випрошують цей рецепт, а я ділюсь

Салат з куркою та огірками стане чудовою ідеєю для святкового столу. Подавати цю смакоту можна як самостійну страву або як доповнення до гарніру.

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.