Річниця смерті чоловіка Тіни Кароль: 10 років як немає Євгена Огіра. Як все було?

10 років тому не стало чоловіка Тіни Кароль - Євгена Огіра, який боровся з серйозною хворобою. Зворушлива історія кохання, яка не завершилась щасливим фіналом.

28 квітня – дата, яка наповнена смутком та болем для української співачки Тіни Кароль. Того дня артистка втратила найбільше кохання всього життя – Євгена Огіра. Чоловік боровся зі страшною хворобою, яка ,на жаль, виявилася сильнішою за нього. Вони докладали всіх зусиль, щоб перемогти онкологію, але дива не трапилося.

28 квітня 2013 року, життя Тіни Кароль поділилось на “до” та “після”. Вона почула слова від яких завмерло серце – його не стало. Для всіх це був справжнісінький шок, адже ніхто не очікував, що все трапиться саме так.

Річниця смерті чоловіка Тіни Кароль: вже 10 років без Євгена Огіра
Річниця смерті чоловіка Тіни Кароль: вже 10 років без Євгена Огіра

Минуло 10 років, а Тіна змінилася не тільки зовнішньо. Її очі наповнені смутком та болем, вона намагається їх приховувати червоною помадою та гарною посмішкою, але після смерті чоловіка, вже ніхто не бачив Кароль такою, як тоді.

Історія кохання Тіни Кароль та Євгена Огіра

Музичний продюсер почав працювати з майбутньою зіркою після того, як та пішла від попереднього наставника, але ніхто не міг здогадатися, що у 2008 році колеги зіграють таємне весілля. Огіра пригадував, що дівчина була в незвичайному костюмі і відразу йому сподобалася.

Через декілька місяців Тіна Кароль подарувала своєму коханому Євгену первістка Веніаміна. Вони були молоді, щасливі та закохані. Їх вважали найкрасивішою родиною українського шоу-бізнесу. Вони будували плани на майбутнє, проте їм не судилося їх виконати.

Щасливе подружжя, яке ще не знає, що їх очікує в майбутньому
Щасливе подружжя, яке ще не знає, що їх очікує в майбутньому

Згодом сім’я дізналася про його хворобу, 30-річному чоловіку діагностували рак шлунка. Лікарі не давали жодних гарантій, але молода родина не втрачала віру в краще.

Популярне

Схожі статті

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.