Не народись багатою, а народись красивою: як Вірі Брежнєвій вдалося завоювати серце Костянтина Меладзе

Вони довго приховували свої стосунки і їх весілля викликало справжній шок не тільки в колег, а й шанувальників. Проте для когось це ідеальна родина, а хтось вважає, що Брєжнєва витягла щасливий квиток. Хто має рацію?

Українська співачка та російський продюсер Костянтин Меладзе довгий час приховували свої романтичні стосунки. Чутки ходили, але вони досить ретельно їх приховували, що всі і далі вважали цю інформацію неправдивою.

Українська співачка Вєра Брєжнєва розбила родину та залишила дітей без батька
Українська співачка Віра Брєжнєва розбила родину та залишила дітей без батька

Можливо вони і далі не розголошували своє особисте життя, проте колишня дружина Меладзе вирішила інакше. Композитор прожив із Яною Сумм 19 років, але їх сімейну ідилію порушила Брєжнєва.  Жінка розповіла ЗМІ, що знала про зради колишнього і відверто заявила, що Віра розбила їх родину.

Колишня дружина Меладзе Яна Сумм вважає, що Брєжнєва зіпсувала їх сімейну ідилію
Колишня дружина Меладзе Яна Сумм вважає, що Брєжнєва зіпсувала їх сімейну ідилію

Відомо, що Яна досі не може його пробачити, адже для неї це був справжній удар. Вона намагалася жити далі, але думки, що цей роман триває понад 10 років не давали їй спокою. Жінка хотіла розлучення, але батьки та друзі відмовляли її від цього рішення.

У колишнього подружжя залишилося троє дітей. Дві донечки, а також син, який серйозно хворий на аутизм.

Точно сказати не можна, коли розпочалася їх історія кохання, але подейкують, що українська красуня відразу сподобалась композитору. Вона була  для нього справжньою музою, він надихався нею та писав пісні для колективу.

У 2015 році закохані таємно одружилися, вони з Вірою поїхали до Італії і там розписалися. На церемонії не було навіть найближчих друзів, подружжя зберігало свою таємницю. Меладзе розповідав, що їм весь час доводилося тікати від фотографа, який не міг впустити таку сенсацію.

Віра Брежнєва і Костянтин Меладзе довгий час приховували свій роман
Віра Брежнєва і Костянтин Меладзе довгий час приховували свій роман

Популярне

Схожі статті

Син виріс точною копією Жанни Фріске: Дмитро Шепелєв вийшов у світ з двома синами і нерідною донькою

Вдівець Жанни Фріске Дмитро Шепелєв вперше за довгий час з'явився на публіці з синами та падчеркою. 10-річний син Фріске Платон дуже схожий на свою зіркову маму.

Десерт смачніший за Кіндер Пінгві: шоколадний торт, від якого домашні в захваті. Роблю майже щодня і мало

Вологий шоколадний торт, перемащений ніжним вершковим кремом, сподобається як дорослим, так і дітям. Готується все елементарно просто — спробуйте!

“Чоловіка тобі багатого”: Ксенія Мішина в латексі дала пораду всім жінкам, які і самі можуть розбагатіти

Ксенія Мішина продемонструвала кадри з нової фотосесії. Окрім того, знаменитість поділилась роздумами стосовно фрази, яку вона чула багато разів.