Що спільного і відмінного у дружин Потапа: Горова і Каменських низенькі, темненькі, обрали одного чоловіка

У Потапа чудовий смак. Чоловік вміє обирати собі головних красунь українського шоу-бізнесу. Яка відмінність у його колишньої дружини з теперішньою?

Український продюсер Олексій Потапенко був двічі одружений. Ірина Горова стала його першою дружиною. Відомо, що після 15 років сумісного життя вони розлучилися, але змогли залишитися друзями.

Потап був у шлюбі з Іриною Горовою 15 років. У подружжя залишився син Андрій
Потап був у шлюбі з Іриною Горовою 15 років. У подружжя залишився син Андрій

У колишніх закоханих залишився син – Андрій, якого сім’я на початку повномасштабного вторгнення вивезла за кордон у безпечне місце. Ірина розповідала, що хлопчик в онлайн-форматі навчався в українській школі, де і займався раніше. Зіркові батьки найняли для нього репетиторів та вирішували, яким чином будувати його навчання далі.

Ірина Горова з донькою від першого шлюбу та сином Андрієм, який схожий на свого зіркового тата Потапа
Ірина Горова з донькою від першого шлюбу та сином Андрієм, який схожий на свого зіркового тата Потапа

Другою дружиною продюсера стала всім відома Анастасія Каменських, яка активно займається своєю сольною кар’єрою. Вони познайомилися в 2006-му році і почали разом топтати стежку до майбутньої популярності.

Спочатку Потап не відчув любовних почуттів до Насті, навпаки він її зненавидів та не хотів разом працювати. Доля вирішила інакше та зробила з них не тільки популярний дует, а ще й щасливу родину, яку можна ставити в приклад.

Чутки про їх стосунки почали ширитися у 2012-му, але вони заперечували цю інформацію та вдавали далі звичайних колег. У 2016-му Олексій розлучається з Горовою, що спричинює породження нових пліток, що його зіркова колега розбила родину.

Щасливий шлюб українського репера з відомою співачкою міг і не відбутися
Щасливий шлюб українського репера з відомою співачкою міг і не відбутися

Ще три роки вони тримали свої стосунки в таємниці, а в 2019-му пара розказала про своє коханням всім. Вони побралися і продовжують далі будувати затишок та тепло у своїй родині, не зважаючи на весь бруд, який досі на них виливається.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.