Найбагатша співачка України Камалія не може відпустити Захура після розлучення: “Як же я скучила”

Відома українська співачка Камалія після новини про розлучення з пакистанським мільярдером Мохаммадом Захуром дає фанатам надію на возз'єднання з чоловіком.

Після 20 років у шлюбі з пакистанським мільярдером Мохаммадом Захуром українська співачка Камалія оголосила про розлучення. Їй багато хто заздрив, вважаючи, що стати дружиною такого багатого чоловіка – це рідкісне щастя. Захур дійсно не шкодував грошей на кохану, оточив її розкішшю, дороговартісними подарунками і вкладався у її кар’єру.

Найбагатша співачка України Камалія не може відпустити Захура після розлучення
Найбагатша співачка України Камалія не може відпустити Захура після розлучення

У пари народились доньки Арабелла і Мірабелла, публіка вважала їх ідеальним подружжям з міцними стосунками. Все змінилось після 24 лютого 2022 року. Так, Камалія з дітьми і чоловіком перебрались з Києва в Лондон в будинок доньки Захура від першого шлюбу. Як виявилось, падчерка недолюблювала зіркову мачуху і в цей раз конфлікту не вдалось уникнути, тому що Камалія однаково негативно відгукується про всіх росіян, а перша дружина Захура – росіянка.

Як зізналась в інтерв’ю співачка, чоловік в цьому конфлікті підтримав не її, а доньку. Пара намагалась подолати проблеми в шлюбі, але їм не вдалося і вони вирішили розлучитися. Зірка підкреслила, що між ними не буде скандалів і брудної білизни, вони залишились друзями і батьками своїх дітей. Камалія хоче показати, що розлучення бувають мирними.

Найбагатша співачка України Камалія не може відпустити Захура після розлучення
Найбагатша співачка України Камалія не може відпустити Захура після розлучення

Схоже, що співачка дотримала своє слово. Після заяви про розлучення вона продовжує викладати фото із Захуром, з’являтись з ним на світських заходах і святкувати важливі події. На цей раз вона зізналась, що сумує за сім’єю, яка зараз знаходиться в іншій країні. Арабелла та Мірабелла з батьком продовжують жити в Лондоні, а Камалія через конфлікт з падчеркою повернулась в Київ.

В своєму Інстаграм-блозі зірка показала фото Захура з дівчатками в кінотеатрі і написала:

Новий спосіб відсвяткувати перший день травня – сімейний перегляд фільму про сантехніків Братів Супер Маріо. Як же я скучила за вами

Фанати в коментарях пишуть, що на цьому фото не вистачає Камалії та сподіваються, що пара помириться і знову буде разом.

Популярне

Схожі статті

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.